Leveranseansvarlig for maskinløsninger

Effera styrker laget med Erik Thonhaugen, som tiltrådte som leveranseansvarlig 30. november. Hans erfaring som serviceleder hos Nasta AS bringer en verdifull dynamikk til selskapet.

Effera imponerer med ryddige systemer og vennlige kollegaer, noe som har skapt et positivt inntrykk hos Erik.
– Målene bedriften har satt seg er ambisiøse, men samtidig er de absolutt oppnåelige, bemerker han, og roser Efferas retning og videre ambisjoner.

Som enhver ny jobb bringer alltid starten med seg utfordringer:
– En av mine utfordringer vil være å lære meg terminologien som brukes blant utviklerne, et område som er helt nytt for meg, innrømmer Erik. Han uttrykker likevel en trygghet i at denne nye kunnskapen vil utvikle seg naturlig gjennom daglig samhandling.

Hilde Marvik, COO i Effera, er storfornøyd med nyansettelsen.
– Erik passer godt inn hos oss og har allerede kommet godt i gang med arbeidsoppgavene, sier hun. Marvik understreker også den viktige betydningen av Eriks kompetanse og erfaring fra anleggsbransjen i utrullingen av Efferas løsninger hos kundene.

Erik deler også sine inntrykk av de første ukene i Effera. -Jeg har fått grundig opplæring i produktene og tjenestene som Effera leverer, forteller han, og ser frem til å dykke inn i kunderelasjoner, møte nye kunder og bidra til utviklingen av produkter og tjenester basert på tilbakemeldinger og egne erfaringer.

Kontorlokalene bidrar til en god balanse mellom fellesskap og roligere områder.
– Fellesområdet for lunsj og sofagruppen er fine steder å ta pauser, deler han, og fremhever betydningen av et trivelig arbeidsmiljø.


3. januar 2024