Fremtidsrettet digitalisering for sikker maskindrift

Effera er en pioner innen digitale maskinløsninger og vi har fokus på enkle og effektive løsninger. Vi vil revolusjonere måten maskiner vedlikeholdes og opereres på.

Gjennom den avanserte og innovative teknologien vår har vi skapt et helhetlig økosystem for digital verifikasjon, adgangs- og brukskontroll, maskintelemetri og flåteoversikt.

Digital verifikasjon og vedlikehold med Maskinvedlikehold
Effera tilbyr den banebrytende løsningen Maskinvedlikehold, som lar deg utføre en digital verifikasjon av maskinens tilstand. Automatisert vedlikehold basert på driftstimer, kjørelengde eller tidsintervaller gir optimert ytelse og forlenger maskinens levetid. Sjekklister blir tilpasset til maskinprodusentens vedlikeholdsmanual og møter behovene du som kunde har. Effera Insight-appen gir maskinføreren detaljert informasjon om vedlikeholdsplaner, sjekklister og avviksregistrering.

Førerverifikasjon med mobiltelefon som nøkkel:
Adgangs-/Brukskontroll er sentralt i Effera-økosystemet, og er tett knyttet både til maskinens tilstand og førerens kompetanse. Mobiltelefonen fungerer som nøkkel gjennom Effera Insight-appen, og verifiserer førerens kompetanse og tilstanden til maskinen. Barrierer aktiveres opp mot sjekklister, kompetansen til maskinføreren, sakkyndig kontroll, samt alkotest. Manglende kompetanse utløser opplæringsrutiner før maskinen kan startes, og gir mulighet for direkte opplæring i maskinen.

Flåteoversikt og maskintelemetri for optimal kontroll:
Effera bidrar til at du som kunde får full oversikt over både maskiner og utstyr gjennom løsningen Flåteoversikt. Her samles data fra ulike produsenter som enkelt gir deg tilgang til maskindata på tvers av leverandører. Geofence-funksjonalitet gir oversikt over maskiner på prosjekter, og telemetridata kan eksporteres via Effera sin API-portal. Dette bidrar til at miljøregnskap, produksjonsrapportering og effektivitetsrapportering enkelt kan visualiseres i ekstern programvare som for eksempel Power BI.

Skreddersydde dashboards for effektiv rapportering
Effera tilbyr skreddersydde dashboards som bidrar til en effektiv og sikker arbeidshverdag, men også muligheten for enkel rapportering og oppfølging av flåtens ytelse. Dette gir bedrifter et helhetlig bilde av den operasjonelle effektiviteten.

Våre digitale maskinløsninger er ikke bare en investering i dagens behov, men er også en nøkkel til å kunne møte morgendagens utfordringer innen maskindrift, vedlikehold og sikkerhet. Med fokus på innovasjon, forenkling og effektivitet, er Effera en pålitelig partner for organisasjoner som ønsker å ta steget inn i fremtiden. 


7. februar 2024