Optimalisert effektivitet og sikkerhet

Håndtering av maskinparken kan være en utfordrende oppgave, spesielt når det gjelder effektivitet, vedlikehold og sikkerhet. Effera har, med sin innovative tilnærming, utviklet en omfattende pakke med verktøy for å gjøre oppgavene enklere og mer effektive.

Efferas egen teknologiplattform, Insight, tilbyr en helhetlig 360 graders løsning som gjør det enkelt å planlegge og få optimal utnyttelse av maskinparken – trygt og effektivt. Administrerende direktør i Effera, Magnus G. Aglen, understreker viktigheten av skreddersydde løsninger som gir ekstra verdi for kundene.

Flåtemodulen – Nøyaktig Informasjon i Sanntid
Flåtemodulen gir deg den informasjonen du trenger om maskinparken – fra globalt nivå, til prosjekt- og maskinnivå. Effera samler data fra ulike produsenter og gir sanntidsinformasjon om blant annet maskinenes posisjon, drivstofforbruk, kilometerstand og tilstand. Geografiske avgrensninger gir kontroll over maskinens operasjonsområde. Flåtedata blir jevnlig oppdatert, og det er enkelt å lokalisere maskiner og utstyr i kartvisningen. Det er også mulig å lage skreddersydde dashboards basert på kundens behov.

Effera tilbyr også en egen self-service portal der kunder kan registrere brukere for API-data. Slik får man enkelt tilgang til blant annet flåte- og telemetridata, rapporter for mannskapsliste og historisk lokasjons-/ telemetridata for flåte. Dataene kan enkelt integrer i egne systemer som feks. Power BI.

Revolusjonerende Vedlikeholdsløsning
– Efferas vedlikeholdsløsning revolusjonerer måten bedrifter håndterer maskinvedlikehold på, sier kommersiell leder Annikken Bergem Nygaard. Automatisering basert på driftstimer og kilometerstand sparer ikke bare tid, men øker også levetiden på utstyret.

Vedlikeholdsløsningen automatiserer vedlikeholdsrutiner basert på driftstimer, kjørelengde eller tidsintervall. Du får også historikk og dokumentasjon av vedlikeholdet for hele maskinparken. Vedlikeholdet oppfyller kravene til dokumentasjon fra byggherre og varsler om utløpte og fremtidige sakkyndige kontroller. Fordelene som oppnås er fem ganger kortere dokumentasjonstid, 5% økt levetid på utstyr, og mer effektivt vedlikehold.

Førerverifikasjon – Sikkerhet i Fokus
Førerverifikasjon er en helautomatisert løsning som sikrer at maskinførere har riktig kompetanse og opplæring og at maskinens har godkjent sakkyndig kontroll og at påkrevd vedlikehold er utført. Systemet verifiserer førerens sertifiserte sikkerhetsopplæring og utstyrsspesifikke opplæring, for å sikre de nødvendige kvalifikasjonene for å betjene maskinen. Maskinfører kan gjennomføre utstyrsspesifikk opplæring på maskinen ved behov og denne kan gjennomføres på PC/Mac, nettbrett eller mobil. Opplæringsprosessen er enkel og effektiv, samtidig som den alltid er oppdatert.

Førerverifikasjon gir også mulighet for alkotest for å forhindre at førere er påvirket av alkohol. Systemet gir deg muligheten til å spore maskinene med GPS, og reduserer manuell oppfølging, noe som øker sikkerheten. Startsperre kan monteres i maskinen for å forhindre uautorisert bruk, og spesifikke krav må oppfylles før maskinen kan startes. Startsperren kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene i maskinparken, og gir ekstra trygghet for alle.

Efferas innovative løsninger gir full kontroll over maskinparken og bidrar til økt effektivitet, vedlikehold og sikkerhet. Velg de funksjonene som passer best for din virksomhet, og oppnå optimal styring og utnyttelse av dine maskiner.


20. november 2023