OM OSS

Vi leverer digitale løsninger til tunnel- og anleggsbransjen i Norge og Sverige

Vi er markedsledende innenfor sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen, hvor vi leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring.

De siste årene har vi utviklet løsninger som ivaretar anleggsmaskiner og de som bruker dem i hverdagen. Vi effektiviserer hverdagen ved å hente ut data fra maskinparken og tilgjengeliggjør det som gir verdi for våre kunder gjennom vårt API.

Kundelisten vår består av store og kjente merkenavn som AF Gruppen, Hæhre Entreprenører, Implenia, Veidekke, NCC og vi leverer våre tjenester til både Norge, Sverige og Færøyene.

Vår kjernekompetanse er innen Internet of Things (IoT) og vi utvikler effektive løsninger som bidrar til økt fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Vår visjon

Å lede vår verden inn i den digitale tidsalder

Vår verden består av kunder, samarbeidspartnere og fora som har fokus, vilje og evne til å ta del i det grønne og digitale skiftet. Vår rolle er å vise vår verden hvorfor og hvordan man skal utnytte nåtidens og fremtidens teknologi for å skape bærekraftige verdier for våre kunder og verden vi lever i.

Vår misjon

Vi utvikler og selger smarte løsninger til kunder som ønsker en bærekraftig, effektiv og trygg arbeidsplass

Vi optimaliserer samspillet mellom mennesket, programvare og maskinvare gjennom brukervennlige applikasjoner. Vi organiserer stordata og tilgjengeliggjør det som gir verdi for våre kunder til å ta riktige avgjørelser for selskapet, ansatte og miljøet.

Våre verdier

Arbeidsglede – Presisjon – Respekt

Vår ledergruppe

Magnus G. Aglen

Administrerende direktør

ma@effera.no
+47 930 87 031

Hilde Marvik

Operativ leder

hm@effera.no
+47 404 00 045

Anders Gilje

Leder, tunnel

ag@effera.no
+47 905 16 963

Annikken Bergem Nygaard

Kommersiell leder 

abn@effera.no
+47 926 43 314