Ny administrerende direktør i Effera

1. august starter Magnus Grønningsæter Aglen som administrerende direktør i Effera.

Han overtar direktørstolen i Effera etter Even Øgrey Brandsdal. Aglen har vært ansatt i Bico fra 2018, de siste to årene som Chief Administrative Officer. 

-Jeg er stolt og takknemlig for å få denne muligheten i Effera. Selskapet befinner seg i en spennende situasjon, med et unikt og tidsriktig produkt. Nødvendigheten av å sikre trygg og bærekraftig drift i store prosjekter vil bare bli viktigere og viktigere i tiden som kommer – både for våre kunder, og samfunnet generelt. Effera, med sine leveranser, markedsforståelse og ikke minst team er den naturlige lederen i dette arbeidet, sier påtroppende Administrerende Direktør, Magnus Aglen. 

Effera AS er markedsledende innenfor sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen og leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring. De siste årene har Effera utviklet løsninger som ivaretar anleggsmaskiner og de som bruker dem. Hverdagen effektiviseres ved å hente ut data fra maskinparken og deretter gjøre det som gir verdi for kundene tilgjengelig gjennom Efferas API, slik at de på best mulig måte kan ta riktige avgjørelser for firmaet, ansatte og miljøet.

– Styret er meget fornøyd med ansettelsen av Magnus og vi er overbevist om at han er rett mann for å lede Effera på den spennende veien for digitalisering av anleggsbransjen, sier Tom Fidjeland, styreleder i Effera. 


-For meg som ny i selskapet er det også fint å erfare at samtlige aktører, fra eier, gjennom styre og ledelse, til ansatte har samme integritet og visjon for hva vi skal oppnå.
Jeg håper og tror at min erfaring fra bransjen våre kunder opererer i, sammen med interesse og forståelse for SaaS og HMS vil være med å styrke Effera-laget ytterligere. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, og sikre videre vekst for selskapet, avslutter Magnus Aglen. 


13. juni 2022