Effera søker Frontend-utvikler

Teknologi er byggeklossene for fremtidens løsninger og vi utvikler smarte maskinløsninger for anleggsbransjen. Vil du være med på laget?

Vårt team består av backend- og frontend-ressurser, UX-designer og et QA-team. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der det deles erfaringer, utveksles ideer og der alle er nysgjerrige på ny teknologi.

LAGET VÅRT

Vi er mange flinke folk, men vi er overbevist om at det finnes noen der ute som er bedre enn oss på noen områder. Derfor søker vi nå etter en spennende profil!

Vi er 21 ansatte som holder til i moderne lokaler midt i Kristiansand sentrum. Vi er privilegerte som opplever stor vekst og økt ordrebok, og de neste månedene ser vi frem til å ønske flere nye kolleger velkommen. 

Du vil jobbe sammen med et team med åtte utviklere. Med deg på laget får du også støtte av en UX-designer og et QA-team bestående av to testere. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der vi deler erfaringer, utveksler ideer og samtidig er nysgjerrige på ny teknologi.

HVERDAGEN

Morgendagens løsninger oppnår vi med kreativitet ved å utforske ulike tilnærminger. Vi liker å si at vi jobber «edge» men at vi tenker oss om før vi går «bleeding edge».

Vi søker etter deg som har:

Front End utvikler

Du er sterk på siste versjoner av Angular, NGRX, TypeScript og har et ønske om å være med å videreutvikle vårt cross plattform kjerneprodukt Insight. Dette fungerer både online og off-line for våre store entrepenørkunder. Det er en fordel om du har kjennskap til Cordova, Capacitor, Angular Material, CSS/SCSS, NX, Unit Tester (jasmine / jest), og har erfaring med å jobbe i større Angular-prosjekter.

Kommersielt

Du har en god forståelse av forretning og teknologi og klarer å se sammenhengen. 

Samarbeid

Daglig deltagelse i stand-up sammen med en humørfylt gjeng utviklere og testere. Du liker å jobbe iterativt, teamet bidrar til å hjelpe og støtte hverandre faglig og sosialt.

Indre motivasjon

Du drives av glede og stolthet over å skulle bidra til å digitalisere bransjer som både trenger og etterspør Effera løsninger.

Det er vårt ansvar å få frem det beste i deg
og vår viktigste forventning er at du skal glede deg til å gå på jobb
!

Om oss

Vår visjon er å lede vår verden inn i den digitale tidsalder

Vi er markedsledende innenfor sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen, hvor vi leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring. 

De siste årene har vi utviklet løsninger som ivaretar anleggsmaskiner og de som bruker dem i hverdagen. Vi effektiviserer hverdagen ved å hente ut data fra maskinparken og tilgjengeliggjør det som gir verdi for våre kunder gjennom vårt API.

Kjernekompetansen vår er innen Internet of Things (IoT) og vi utvikler effektive løsninger som bidrar til økt fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Kundelisten vår består av store og kjente merkenavn som AF-Gruppen, Implenia, Veidekke, NCC og AMV, og vi leverer løsninger til prosjekter i Norge, Sverige og Færøyene.

Søknadsfrist: snarest

Søknad sendes til

Thomas Homme
Team Lead Insight
Telefon:400 30 004
th@effera.no

eller

Hilde Marvik
COO
Telefon: 404 00 045
hm@effera.no


 
Emneknagger: #Azure #TypeScript #Angular #NGRX #NX #Cordova #CSS #.Net #PWA  #DevOps #CI/CD


30. august 2023