Effera søker Frontend-utvikler

Teknologi er byggeklossene for fremtidens løsninger og vi utvikler smarte maskinløsninger for anleggsbransjen. Vil du være med på laget?

Vårt team består av backend- og frontend-ressurser, UX-designer og et QA-team. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der det deles erfaringer, utveksles ideer og der alle er nysgjerrige på ny teknologi.

LAGET VÅRT

Vi er mange flinke folk, men vi er overbevist om at det finnes noen der ute som er bedre enn oss på noen områder. Derfor søker vi nå etter en spennende profil!

Vi er 21 ansatte som holder til i moderne lokaler midt i Kristiansand sentrum. Vi er privilegerte som opplever stor vekst og økt ordrebok, og de neste månedene ser vi frem til å ønske flere nye kolleger velkommen. 

Du vil jobbe sammen med et team med åtte utviklere. Med deg på laget får du også støtte av en UX-designer og et QA-team bestående av to testere. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der vi deler erfaringer, utveksler ideer og samtidig er nysgjerrige på ny teknologi.

HVERDAGEN

Morgendagens løsninger oppnår vi med kreativitet ved å utforske ulike tilnærminger. Vi liker å si at vi jobber «edge» men at vi tenker oss om før vi går «bleeding edge».

Vi søker etter deg som har:

Front End utvikler

Du er sterk på siste versjoner av Angular, NGRX, TypeScript og har et ønske om å være med å videreutvikle vårt cross plattform kjerneprodukt Insight. Dette fungerer både online og off-line for våre store entrepenørkunder. Det er en fordel om du har kjennskap til Cordova, Capacitor, Angular Material, CSS/SCSS, NX, Unit Tester (jasmine / jest), og har erfaring med å jobbe i større Angular-prosjekter.

Kommersielt

Du har en god forståelse av forretning og teknologi og klarer å se sammenhengen. 

Samarbeid

Daglig deltagelse i stand-up sammen med en humørfylt gjeng utviklere og testere. Du liker å jobbe iterativt, teamet bidrar til å hjelpe og støtte hverandre faglig og sosialt.

Indre motivasjon

Du drives av glede og stolthet over å skulle bidra til å digitalisere bransjer som både trenger og etterspør Effera løsninger.

Det er vårt ansvar å få frem det beste i deg
og vår viktigste forventning er at du skal glede deg til å gå på jobb
!

About us

Vår visjon er å lede vår verden inn i den digitale tidsalder

We are the market leader in safety solutions for the tunnel industry, where we supply electronic crew lists, tracking of personnel and machines, fire alarm equipment, 4G / WiFi coverage, radios (UHF / Push-to-Talk) and ventilation control. 

In recent years, we have developed solutions that take care of construction machinery and those who use them in everyday life. We streamline everyday life by extracting data from the machine park and making available what provides value to our customers through our API.

Kjernekompetansen vår er innen Internet of Things (IoT) og vi utvikler effektive løsninger som bidrar til økt fokus på helse, miljø og sikkerhet.

Kundelisten vår består av store og kjente merkenavn som AF-Gruppen, Implenia, Veidekke, NCC og AMV, og vi leverer løsninger til prosjekter i Norge, Sverige og Færøyene.

Søknadsfrist: snarest

Søknad sendes til

Thomas Homme
Team Lead Insight
Telefon:400 30 004
th@effera.no

eller

Hilde Marvik
COO
Telefon: 404 00 045
hm@effera.no


 
Emneknagger: #Azure #TypeScript #Angular #NGRX #NX #Cordova #CSS #.Net #PWA  #DevOps #CI/CD


30. august 2023