I Effera jobber vi for å gi snekkere, rørleggere, elektrikere og alle som jobber på en byggeplass en enklere hverdag. Hvis vi finner noe som kan automatiseres eller effektiviseres, så prøver vi å gjøre nettopp det.

Geofence

Du velger selv om du vil gjøre det på gamlemåten og trekke kortet i kortleser, eller tenker du som oss, så tar du i bruk mulighetene i appen.

Ved bruk av Geofence og GPS-mottakeren på mobilen kan systemet automatisk registrere brukere som beveger seg inn eller ut av byggeplassen. Da slipper du å trekke kortet.

Kortleseren

Monteres med 4 skruer, koble til strøm og den er klar til bruk.

Den kan stå ute i regn og kobler seg automatisk til mobilnettverket.

Appen

Sjekk inn og ut, sjekk timeforbruk, utløpsdato på HMS-kort, værmeldingen på byggeplassen og få påminnelser.

Vi har utviklet appen sammen med våre kunder, dette sikrere en enkel og god løsning.

google-play-badge.pngApp_store_badge.png

Mannskapslisten

Logg deg på PC, nettbrett eller mobil. Om du er HMS-ansvarlig eller leder, så er den digitale mannskapslisten alltid lett tilgjengelig.

Med et par trykk kan du dele den med arbeidstilsynets inspektør eller en kollega. Du kan selvfølgelig grave deg ned i detaljer og sortere frem akkurat den infoen du trenger i dashboardet.

Enkelt å komme igang

Brukerne registrerer seg selv første gang de trekker HMS-kortet i kortleseren. Da opprettes en bruker i systemet, legger man også inn mobilnummer kan appen tas i bruk.

Merverdi

Løsningen er skybasert. Brukere registreres en gang på tvers av alle prosjekt. All data er åpen og tilgjengelig. Dette gir mange muligheter:

  • Integrasjon mot økonomisystem, timeregistrering og andre systemer
  • Rapportering av effektivitet på byggeplassen/
  • Tid på byggeplass målt opp mot total arbeidstid.

I Effera kan vi hjelpe deg med å sortere ut denne informasjonen og bidra til en mer effektiv hverdag. Sikrer myndighetskrav ihht. Byggherreforskriften §7

Teknisk

Spør oss gjerne om datablad på kortleser eller en demonstrasjon av løsningen.


Integrasjoner
Brønnøysundregistrene
Byggekortregister
HMSReg

API
Insight Core
Insight Workforce
IoT Location

Tilgjengelige moduler i Effera Insight
Operation: Sjekklister, vedlikehold, avvikshåndtering, oppgavedelegering, maskintelemetri
Safety: RFID-sporing, brannvarsling, miljømålinger, ventilasjonsstyring
Communication: UHF-Radio, PTT, 4G, WLAN, IOT

Miljø

Efferas kortlesere er bygget for over-the-air oppdateringer og med robuste komponenter for et langt liv. Dette gjør at kortleseren ikke blir utdatert og tåler bruk år etter år. Vår utleiemodell fører til en bærekraftig bruk av ressurser, og delingsøkonomien sparer miljøet og penger for deg som kunde.

Ved bruk av Geofence tilbyr vi tjenesten som en ren software løsning uten bruk av ressurskrevende hardware. Denne muligheten reduserer miljøavtrykket på løsningen.

Personvern

Når man bruker Geofence er brukerens nøyaktige posisjon skjult, systemet får kun beskjed når en mobiltelefon krysser inn eller ut av et Geofence.

Dette skjer lokalt på mobiltelefonen og denne informasjonen blir ikke sendt opp i skyen. Dermed er det umulig å se den nøyaktige posisjonen til en bruker, verken på byggeplassen eller utenfor.

Godt personvern er avgjørende for vår løsning og alle personopplysninger blir trygt behandlet iht. EU's datalagringsdirektiv, GDPR.