I Effera jobber vi for å gi snekkere, rørleggere, elektrikere og alle som jobber på en byggeplass en enklere hverdag. Hvis vi finner noe som kan automatiseres eller effektiviseres, så prøver vi å gjøre nettopp det.Vi brenner så mye for dette at vi til og med la det inn i navnet vårt; Effera - Effektiv Era.

Effektiv kommunikasjon på byggeplass

Hva er PTT?

Push-To-Talk er radio som en app. Ved å bruke mobilnettverk eller WiFi kan du kommunisere fritt på din mobil eller pc - uten geografiske begrensninger, radioer eller basestasjoner.

Alle funksjonene du er vant med på UHF-radio er selvfølgelig tilgjengelig; gruppe-samtaler, 1 til 1 samtaler, meldingstjeneste og mye mer.

Bytt ut radioen med en mobil

PTT fungerer på alle nyere IOS og Android mobiler, tablet og pc. Last ned appen og du kommer fort i gang.

Vi tilbyr også en mobiltelefon som er ekstra godt tilpasset PTT. På våre anbefalte enheter får du også nøklingsknapp, headset, car-kit og alt ekstrautstyret du er vant med fra ditt gamle radiosystem.

Appen

Appen

Push-To-Talk: Trykk og hold på skjermen for å snakke ut på radiokanalen. Bruker du mobil med nøklingsknapp eller headset er det enda enklere.

Du kan kommunisere med en kollega eller forskjellige samtalegrupper. Siden alt er digitalt kan du enkelt sette opp flere kanaler hvis du trenger det. Har du 2G/4G mobilnettverk eller WiFi har du dekning.

Appen er også bygget slik at du kan høre hva som foregår på kanalen selv om mobilen ligger låst i lomma.

Dashboard

Enkelt å komme igang

Fra dashbordet oppretter man raskt nye brukere og samtalegrupper. Brukere ute i felt laster ned app og logger på.

I motsetning til vanlig radioutstyr kan du raskt og kostnadseffektivt utvide radiokommunikasjonen til underleverandører eller besøkende som dere samarbeider med i kortere perioder.

Bridge

Bruker du radio idag?

Ved hjelp av en Bridge-modul kan man bygge en bro mellom eksisterende radioutstyr og PTT-løsning på app. Da får du sømløs kommunikasjon på tvers av gammel og ny teknologi. Bridge-modulen får du kjøpt som ekstrautstyr til vår PTT-løsning.

Merverdi

Eliminer kostnader til håndsett og radiobaser

Overgang til smarttelefon for dine ansatte

Teknisk

Spør oss gjerne om datablad på mobiltelefon eller en demonstrasjon av løsningen.

Spesifikasjoner
Android, IOS, Windows
Sentralisert administrasjon på web
Gruppesamtaler, individuelle samtaler, prioriterte samtaler
Tekst- og bildemeldingstjeneste
Lagring av radiokommunikasjon
Bridge: Motorola, Hytera, Sepura, Icom, Tetra mm.

Tilgjengelige moduler i Effera Insight
Operation: Sjekklister, vedlikehold, avvikshåndtering, oppgavedelegering, maskintelemetri
Safety: RFID-sporing, brannvarsling, miljømålinger, ventilasjonsstyring
Communication: UHF-Radio, PTT, 4G, WLAN, IOT

Miljø

Miljø

Digitalisering av radiokommunikasjonen eliminerer behov for produksjon og forbruk av dedikert radioutstyr. Ved å bruke eksisterende infrastruktur og mobiltelefoner til disse tjenestene reduserer man klimaavtrykket i bedriften eller prosjektet.