RFID-sporing

Hvor mennesker og maskiner befinner seg er nyttig å vite, og helt avgjørende i en nødsituasjon. Dessuten er det lovpålagt.

RFID-sporing baserer seg på radiosignaler for sporing og adgangskontroll av personell og kjøretøy, både på og under jorden. Alt du trenger er en mottaker og små radiobrikker med sendere integrert i arbeidstøy og montert på maskiner, så har du full oversikt og alt i orden.

RFID-mottaker

Mottakeren: Efferas sikkerhetskabinett monteres ved inngangen til for eksempel en anleggsplass eller en tunnel. Det fanger opp meldinger fra RFID-brikkene til mennesker og maskiner som passerer inn og ut. Flere sikkerhetskabinetter kan monteres for å seksjonere arbeidsområdet og øke presisjonen på stedsangivelsene.

RFID-sporingsbrikke

RFID-brikkene er røffe, små brikker som kan bygges inn i en hjelm eller integreres i annet sikkerhetsutstyr som alle bruker. De kan også monteres på maskiner og utstyr. Brikkene kommer med opptil 10 års batteritid.

 

Systemet for RFID-sporing kan enkelt bygges ut med tilleggsmoduler som lokalserver, overvåkningskameraer, trafikklys, manuelle alarmpunkter og alarmsignal-enheter.

Utstyret er bygget for røffe miljøer og kommer i ferdigbygde moduler, noe som gjør at det er raskt og enkelt å ta i bruk.