Vil du være med på en teknologireise?

Effera ser etter en av Sørlandets dyktigste senior utviklere

OM EFFERA

Vår visjon er å lede vår verden inn i den digitale tidsalder. Vi anser oss selv som et av de mest spennende teknologiselskapene på Sørlandet, og posisjonerer oss for en betydelig vekst i årene som kommer.

Vi er helt i front som tilbyder og utvikler av innovative løsninger innen Internet of Things (IoT) og maskinløsninger.

Kundelisten vår består av store og kjente merkenavn som AF Gruppen, Hæhre Entreprenør, Implenia, Veidekke, NCC, China Railway Tunnel Group, og vi leverer våre løsninger til Norge, Sverige og Færøyene.

Se mer om våre løsninger i videoene våre nedenfor.

LAGET VÅRT

Alle som jobber hos oss er særdeles dyktige. Samtidig er vi overbevist at det finnes noen der ute som er bedre enn oss på noen områder, derfor søker vi nå etter en spennende profil!

Vi er 22 ansatte og holder til i moderne lokaler i Kristiansand sentrum. Vi er privilegerte som opplever stor vekst og økt ordrebok, og de neste månedene ser vi frem til å ønske velkommen til flere nye kolleger som vi skal dele vår spennende hverdag med.

HVERDAGEN

Du vil jobbe sammen med syv utviklere som elsker å bruke teknologi som byggeklosser for fremtidens løsninger. Med deg på laget får du også støtte av en UX-designer og et QA-team bestående av to testere. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der vi deler erfaringer, utveksler ideer og samtidig er nysgjerrige på ny teknologi.

Morgendagens løsninger oppnår vi med kreativitet ved å utforske ulike tilnærminger. Vi liker å si at vi jobber «edge» men at vi tenker oss om før vi går «bleeding edge».

PROFILEN VI SØKER ETTER

Teknisk ledestjerne på Azure
Du ser muligheter i Azure og følger med på utviklingen for å fortelle oss hvordan dette kan påvirke vårt produkt og dra oss til nye høyder.

Ansvarsfull senior utvikler
Du tar ansvar for videreutvikling backend i et team med sterk faglig tillit til å ta de riktige tekniske valgene. Du ivaretar også operasjonelt ansvar sammen med teamet, og sikrer at vi er oppdatert på rammeverk og grensesnitt.

Sterk på arkitektur
Du setter deg inn i våre datamodeller, mikrotjenester, og hvordan disse må endres over tid for imøtekomme våre mål. Du jobber tett opp mot IoT plattformen, og sikrer at vi får løftet alle verdiene i plattformen videre opp i vårt hovedprodukt Insight.

Kommersiell
Du forstår deg både på forretning og teknologi, klarer å se sammenhengen, er opptatt av å forstå, og stiller gjerne mange spørsmål.

Samarbeidende
Daglig deltagende i team stand-up sammen med en humørfylt gjeng utviklere og testere. Du liker å jobbe iterativt, bidrar til å hjelpe og støtte hverandre faglig og sosialt.

Indre motivasjon
Du drives av glede og stolthet over å kunne bidra til å kunne digitalisere bransjer som virkelig trenger og etterspør våre løsninger.

Emneknagger: #Azure #Arkitektur #EDGE #IoT #Telemetri #.Net #TypeScript #Styringssystemer #Automatisering #ServiceFabric #Mikrotjenester #POC #R&D #Lagspiller #Servicebus #PWA #Angular #DevOps #CI/CD

Velkommen til oss!

Se video av vårt hovedprodukt, Effera Insight. Vi kobler på maskindata og planlegger flere spennende videreutviklingsprosjekter.

Se video av vår nylansering, Maskinførerverifikasjon. Vi har stått for ende-til-ende utvikling i samarbeid med Hæhre & Isachsen Gruppen AS.

Ble du motivert? Ta kontakt!

Bjarte Fosse

Utviklingssjef

bf@effera.no
404 07 777

Even Øgrey Brandsdal

Administrerende direktør

eob@effera.no
908 56 895