Effera søker Backend-utvikler

Vi skaper et teknologieventyr ved å utvikle smarte maskinløsninger for anleggsbransjen. Vil du være med?

Vi elsker å bruke teknologi som byggeklosser for fremtidens løsninger. Efferas utviklingsteam består av backend- og frontend-ressurser, UX-designer og et QA-team. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der det deles erfaringer, utveksles ideer og der alle er nysgjerrige på ny teknologi. 
Vi skal styrke teamet og ser etter en ny backend-utvikler (fullstack) som er knallgod på arkitektur og har stor interesse for Cloud og Azure.

Vi søker etter deg som har:

God kjennskap til Azure
Du ser muligheter i Azure og følger med på utviklingen for å fortelle oss hvordan dette best kan tilføye vårt produkt.

Ansvarsfull senior utvikler
Tar ansvar for videreutvikling av backend i et team med sterk faglig kompetanse til å ta de riktige tekniske valgene. Du ivaretar også operasjonelt ansvar sammen med teamet, og sikrer at vi er oppdatert på rammeverk og grensesnitt. 

Sterk på arkitektur
Du setter deg inn i våre datamodeller, mikrotjenester, og hvordan disse må endres over tid for imøtekomme våre mål. Alle jobber sammen, tett opp mot IoT plattformen, og sikrer at vi får løftet alle verdiene i plattformen videre opp i vårt hovedprodukt Insight.

Kommersiell
Forretning og teknologi interesserer deg, og du klarer å se sammenhengen, er opptatt av å forstå, og stiller gjerne mange spørsmål.

Samarbeidende
Daglig deltagende i team stand-up sammen med en humørfylt gjeng utviklere og testere. Du liker å jobbe iterativt, bidrar til å hjelpe og støtte hverandre faglig og sosialt.

Det er viktig for oss at du drives av glede og stolthet over å kunne bidra til å kunne digitalisere bransjer som virkelig trenger og etterspør våre løsninger.

Vi tilbyr
Et faglig og innovativt arbeidsmiljø. . Du skal få stor påvirkningskraft, både for andre i organisasjonen, men også for din egen arbeidshverdag. Det vil garantert oppstå mange ulike og uforutsigbare problemstillinger, noe som betyr at arbeidshverdagen blir både variert og spennende. Du skal forvente at vi tar godt vare på deg fra første stund og vi skal gi deg det du trenger av innføring og verktøy for å komme raskest mulig i gang.

Det er vårt ansvar å få frem det beste i deg
og vår viktigste forventning er at du skal glede deg til å gå på jobb
!

Om oss
Effera AS er markedsledende innenfor sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen. Vi leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring.

Vi utvikler effektive løsninger som bidrar til økt fokus på helse, miljø og sikkerhet.
Vår verden består av kunder, samarbeidspartnere og fora som har fokus, vilje og evne til å ta del i det grønne og digitale skiftet. Efferas rolle er å vise vår verden hvorfor og hvordan man best mulig skal utnytte nåtidens og fremtidens teknologi for å skape bærekraftige verdier.

De siste årene har vi utviklet løsninger som ivaretar anleggsmaskiner og de som bruker dem. Hverdagen effektiviseres ved å hente ut data fra maskinparken og deretter gjøre det som gir verdi for våre kunder tilgjengelig gjennom vårt API.

Søknadsfrist: 17 oktober

Søknad sendes til

Thomas Homme
Team Lead Insight
Telefon: 930 87 031
th@effera.no

eller

Hilde Marvik
COO
Telefon: 404 00 045
hm@effera.no


 
Emneknagger: #Azure #Arkitektur #Telemetri #.Net #Automatisering #ServiceFabric #Mikrotjenester #POC #R&D #Lagspiller #Servicebus #PWA #DevOps #CI/CD


22. september 2022