Effera flytter til nye lokaler

I mai flytter vi fra våre kontorer i Gyldenløvesgate 2A til nyoppussede Slottsquartalet. 

Slottsquartalet ligger øverst i Markens, Kristiansands handlegate, og et landemerke i byen. I 2021 blir det ikoniske kjøpesenteret omgjort til et teknologisk kompetansesenter for studenter og innovative bedrifter. 

Ny adresse er 
Tordenskjoldsgate 9, 
4612 Kristiansand.

Siden januar 2021 har de ansatte i Effera fått flere nye kolleger, og vi er også i gang med å ansette en ny front end utvikler, samt ny selger og forretningsutvikler. 

-Effera ansetter flere kloke hoder og vi har vokst ut av lokalene våre i Gyldenløvesgate hvor vi har vært siden 2016. Nå gleder vi oss til å flytte inn i nye og moderne lokaler, sier adm direktør Even Øgrey Brandsdal.

Huseier, Skeie Eiendom, ønsker å skape et kraftsenter for kompetanse og teknologiutvikling, hvor den største leietakeren er Noroff School of Technology and Digital Media

«Vi vil skape et unikt, ungt og teknologirettet miljø øverst i Markens gate. Et sted der mennesker møtes, bygger kunnskap og utvikler nye ideer. Byggets storstue og møteplass blir det luftige atriet i det tidligere kjøpesenteret» (Skeie Eiendom) 


07. mai 2021