Ny servicetekniker på plass i Effera

Hils på vår nye servicetekniker, Tobias Robertsen som startet i Effera i april.

– Jeg har bare vært ansatt i to måneder, men har et veldig godt inntrykk av Effera. Det er mange flinke folk som har et felles mål om å vokse som en bedrift, samt å utvikle nye og spennende systemer som kan leveres til kundene, sier Tobias.

Tidligere arbeidet han innenfor varehandel men er nå klar for å ta steget inn i en helt ny bransje!
Sammen med Espen Storhei, har Tobias ansvar for montering av utstyr hos Efferas tunnelkunder. 

-Vi opplever stor etterspørsel for våre tunnelprodukter og dette innebærer også flere oppdrag ute hos kundene. Da er det veldig bra å ha fått med Tobias på laget, sier salgsansvarlig for tunnel, Anders Gilje. 

-Tobias har en positiv innstilling, han er serviceinnstilt og er ikke redd for å ta på seg nye oppgaver. De to månedene han har vært i Effera har han kommet godt i gang med arbeidsoppgavene og han har allerede vært ute hos flere av våre kunder. 

I løpet av de siste ukene har Tobias blant annet vært innom prosjektet E39 Lyngdal Øst-Lyngdal Vest, prosjektet E18 Rugtvedt-Langgangen, samt en snartur til Efferas kunder i Stockholm. I Lyngdal var han også med på å teste den nye løsningen for ulovlig innplassering i tunnel. 

-Jeg har lært mye nytt og har fått god innsikt i de forskjellige oppgavene som må gjøre. Det er mye nytt å sette seg inn i, men jeg gleder meg til å få lære enda mer og ikke minst å bli bedre kjent med de flinke folkene som jobber her, avslutter Tobias. 


23. mai 2023