Effera styrker Insight-teamet med ny utvikler

Morten Andersson er ny utvikler her i Effera, og startet hos oss 1. desember. 

–Jeg har arbeidet med flere av kollegene i Effera tidligere og har et veldig godt inntrykk av bedriften. Det er kjempehyggelige folk med svært god kompetanse på sine fagområder. 

Han har i løpet av de siste 25 årene jobbet som utvikler i blant annet Norgesfilm, Stimline, Kaktus og Magic Entertainment. Han var også med og stiftet Bifrost AS. 

–De første månedene har vært veldig fine, og det er naturlig nok mange tekniske løsninger å sette seg inn i. Thomas har gitt meg en god innføring i både systemer og teknologien, og jeg har hatt en god gjennomgang med Hilde og Frode om produktene og tjenestene som Effera tilbyr. 

–Vi er strålende fornøyd med at Morten ønsket å begynne hos oss. Morten passer svært godt inn i utviklerteamet både med sitt gode humør, men også fordi hans høye kompetanse innenfor utviklerfaget vil kunne bidra til at Efferas løsninger vil bli enda bedre i tiden framover,  sier Hilde Marvik, COO i Effera. 

–Det er mange interessante problemstillinger både på frontend og backend som det blir veldig moro å jobbe med framover, avslutter Morten.  


21. mars 2023