Effera på plass i SlottsQuartalet

Nå har vi endelig flyttet inn i våre splitter nye kontorlokaler i SlottsQuartalet! Sammen med Noroff og kontorfellesskapet Q-Lab, finner du Effera helt øverst i Markensgate. 

Vi i Effera har i grunnen vært ganske klare for å komme tilbake på jobb igjen i etter sommerferien. Til tross for at vi flyttet inn allerede i begynnelsen av juli, er det er nå i august det føles som om vi endelig er på plass i de nyoppussede kontorlokalene, midt i hjertet av Kristiansand sentrum. Fadderuken hos vår nabo Noroff er godt i gang, er det masse liv i det tidligere kjøpesenteret og vi gleder oss stort over å være en del av det nye teknologiske kompetansesenteret i Kristiansand. 

–Vi er utrolig heldige som kan komme på jobb her midt i sentrum og har alt innenfor gåavstand fra kontoret. I tillegg er det en ekstra motivasjon og skikkelig luksus å arbeide i så flotte og moderne kontorlokaler, sier Backoffice-medarbeider Mari Rommetveit. 

Siden mars har de fleste hatt arbeidssted hjemme, både basert på anbefalinger i forbindelse med  Covid 19 men også på grunn av flytting fra tidligere lokaler. Med flere nyansettelser det siste året, ble august måneden der flere av de ansatte endelig fikk møte hverandre for aller første gang utenfor Efferas Teams-kanaler. 

– Vi har fått en ny giv etter mange måneder med hjemmekontor og det føles nesten som en helt ny start. I tillegg er det mange nye ansikter i bedriften som bidrar godt til den positive atmosfæren i Effera, sier Anders Gilje, leder for Kundeopplevelser i Effera. 


20. august 2021