Implenia har signert for å rulle ut løsningen Maskinvedlikehold

Implenia Norge AS har signert for å rulle ut løsningen Maskinvedlikehold på sin maskinpark i Norge.

Denne løsningen skal også testes på Implenias maskiner i Sverige, med opsjon på utrulling også i nabolandet.  

-Vi er stolte over at en betydelig og profesjonell aktør som Implenia fortsetter å velge våre løsninger, noe de ønsker å fortsette med i fremtiden. Implenia ønsker å være en bidragsyter for videreutvikling av vår IoT-plattform ved å delta i vårt innovasjonsprogram, noe som gir merverdi for begge parter, sier administrerende direktør i Effera, Even Øgrey Brandsdal 

Effera er et teknologiselskap som utvikler og selger smarte løsninger til tunnel- og anleggsbransjen og har Internet of Things (IoT) som sin kjernekompetanse. Effera bygger alle sine løsninger på en åpen IoT-plattform og er markedsledende med sine sikkerhetsløsninger for tunnelbransjen. Nå er de også i front som tilbyder av smarte maskinløsninger for anleggsbransjen. 

Løsningen Maskinvedlikehold går ut på å hente ut data fra de forskjellige maskinene og deretter gjøre informasjonen tilgjengelig i en mobil-app. Denne er enkel å bruke for alle, uansett disiplin, og fungerer både på Android og IOS. Mobiltelefonen blir dermed et arbeidsverktøy som vil informere brukeren om forestående oppgaver, og bidrar til å håndtere saker som blir lagt til oppgavelisten. Samtidig vil all detaljert vedlikeholdshistorikk bli lagret i appen slik at den er lett tilgjengelig. 

-Vi er svært fornøyde med løsningene Effera tidligere har levert til våre prosjekter, og for oss i Implenia er det svært spennende å kunne bidra til å perfeksjonere en fremtidsrettet, digital og, ikke minst, bærekraftig løsning for vår maskinpark. Efferas løsninger bidrar til å effektivisere arbeidshverdagen vår, samtidig som vi sparer både tid og penger, sier Knut Thoresen, skandinavisk maskinsjef i Implenia.  -Vi har fokus på at våre ansatte skal være komfortable med å bruke digitale verktøy. Løsningene Effera utvikler er både innovative og brukervennlige, og vi gleder oss til å se resultatene av samarbeidet.  

Effera AS har satt i gang et to-årig innovasjonsprosjekt for videre- og nyutvikling av smarte og digitale maskinløsninger for entreprenørbransjen. Implenia er aktivt med i dette prosjektet, noe som passer perfekt inn i Implenia Norges rolle som «Front Runner» innenfor konsernet.

PRESSEMELDING!


23. april 2021