Elis Johannsson, leder av QA-teamet i Effera (t.v.), August Stokka Holdø, nyansatt tester i Effera (sittende) og Bjarte Fosse, Utviklingssjef i Effera.

Effera styrker QA-teamet

August Stokka Holdø blir en del av Effera

Effera assosieres med kvalitet, fra ende-til-ende, og QA (Quality Assurance) har en helt avgjørende rolle for å opprettholde høy standard. Alle løsninger skal kvalitetssikres av QA før produkter og funksjonaliteter tilgjengeliggjøres for våre kunder, og det har vært mye å henge fingrene i for Elis Johannsson og hans QA-team i året som har vært. Vi har store ambisjoner for fremtiden, derfor var det helt naturlig å styrke teamet med August Stokka Holdø.

«Tiden går fort når man har det moro på jobb! Fjoråret gikk unna i et forrykende tempo og det er ingenting som tilsier at det blir annerledes i år. Da er det ekstra motiverende å se at vi prioriterer kvalitet parallelt med produktutvikling ved å ansette en ny tester. Vi er svært imponert over August inntreden, det er rett og slett sjelden kost at nyansatte er produktive fra første stund. Hans evne til å tilegne seg ny kunnskap, og bruke det med både tempo og presisjon, imponerer oss alle. Han er ekstremt dedikert og gir seg aldri før jobben er 100 % utført, og som ikke det var nok så er August allerede blitt en del av miljøet vårt. Han har glidd rett inn i gjengen og blitt en viktig ambassadør for vår arbeidskultur. Dette er hva vi kaller kvalitet!»forteller Elis Johannsson, leder av QA-teamet i Effera.

Holdø har utdanning innen Systems Engineering with Embedded Systems og har erfaring fra Voca AS med software-testing og utvikling av både software og hardware.

«Jeg er utrolig glad for at Effera er et selskap som er villig til å satse på noen som er relativt ny i arbeidsmarkedet. Jeg ser på hver eneste dag som en mulighet for å lære noe nytt av de beste innen sine fagfelt og samtidig heve min kompetanse for å hjelpe våre kunder som i disse tider stuper inn i den digitale tidsalder. Dette skal jeg gjøre sammen med en utrolig artig gjeng som setter arbeidsglede høyt og sørger for at det er gøy å være på jobb. Det er tross alt det aller viktigste» sier August Stokka Holdø, nyansatt tester i Effera

Bjarte Fosse, som leder Utviklingsavdelingen i Effera, er storfornøyd med QA-teamets nye ervervelse.

«Vi lever av kundelojalitet hvor oppetid og kvalitet på kritiske løsninger er helt avgjørende, da er vi forpliktet til å være dedikerte og nøyaktige i vårt kvalitetssikringsarbeid. Med kontinuerlig utvikling, hvor vi stadig inkrementerer produktet med forbedringer og ny funksjonalitet, så har QA en særdeles viktig rolle. Vi er svært heldige som har fått August med på laget» sier Fosse.


7. januar 2021