Frode Jensen, produktsjef i Effera og Ingrid Elisabeth Arntsen, grafisk designer og digital markedsfører i Effera

Effera fortsetter å ansette

Ingrid Elisabeth Arntsen er Efferas nye grafiske designer og digitale markedsfører

Forrige gang vi søkte etter ny kollega hadde vi 150 søkere, hvor Mari Rommetveit trakk det lengste strået. Denne gangen søkte vi etter en person som kunne kombinere grafisk design med digital markedsføring, og nok en gang var det en formidabel interesse for å bli en del av Effera.

Det var svært kompetente mennesker på søkerlisten og til slutt falt valget på Ingrid Elisabeth Arntsen som hadde sin første arbeidsdag 1. februar.

-Jeg synes jeg har blitt veldig godt tatt imot og opplæringsprosessen har vært grundig lagt opp. Jeg føler jeg allerede har kommet godt i gang med arbeidsoppgavene. Det er kjempegøy at alle er så positive og virkelig heier på hverandre, sier Ingrid Elisabeth Arntsen, Efferas nye grafiske designer og digitale markedsfører.

Ingrid kom fra stillingen som kreativ og digital ansvarlig hos Strømmes AS hvor hun hadde vært ansatt siden 2012. Nå blir hun en del av Produktteamet i Effera med fokus på å bidra til at vi oppnår våre kommersielle mål.

-Vi var tre personer som var involvert fra vår side i ansettelsesprosessen, og da vi skulle bestemme oss var det ingen tvil. Ingrid hadde alle de kvalifikasjonene vi var ute etter i tillegg til å ha en personlighet som passer inn i selskapet. Det var derfor stor jubel da Ingrid takket ja til tilbudet om å bli vår nye kollega, forteller Frode Jensen, produktsjef i Effera.

Ingrid er allerede kommet godt i gang og har allerede skrevet et par artikler til nettsiden, fulgt opp våre SoMe-plattformer og startet arbeidet med å utvikle en ny markedsføringsstrategi for selskapet.

-Ingrid viste allerede fra dag en at hun var selvstendig og har allerede vist mange gode og riktige initiativ. Selvstendige og kompetente mennesker er alltid en drøm å jobbe sammen med og vi kommer til å få stor glede av Ingrid de neste årene, sier Even Øgrey Brandsdal, adm. dir. i Effera.


25. februar 2021