Olav Kristoffer Øyulvstad, nyansatt System Ingeniør (t.v.) og Anders Gilje, leder av Leveranse- og serviceavdelingen i Effera

Effera ansetter som følge av økt etterspørsel i markedet

Effera opplever stor vekst og ansetter for å opprettholde leveringsdyktigheten.

Vi utvikler og selger smarte løsninger til tunnel- og anleggsbransjen, og de siste månedene har vi signert flere kontrakter som medfører økt arbeidsmengde. Dette merker spesielt vår leveranse- og serviceavdeling som er ansvarlig for å implementere våre løsninger ute hos kundene.

«Vår oppgave er å gi våre kunder god service og holde våre løfter om å levere til avtalt tid, sted og pris. Vi merker en betydelig økende oppdragsmengde og behovet for nyansettelser er et bevis på at vi utvikler oss i riktig retning» sier Anders Gilje, som leder avdelingen.

Vårt nyeste tilskudd er Olav Kristoffer Øyulvstad og er ansatt som System Ingeniør og vil komplementere teamet til Gilje. Han har erfaring fra tilsvarende rolle i Identec Solutions og har nylig kommet tilbake fra Manila i Filippinene, hvor han har jobbet innenfor support.

«Effera er et fremoverlent selskap som skal opp og fram og har store ambisjoner for fremtiden. Det er både et privilegium og inspirerende å bli en del av en offensiv kultur i et selskap som opplever stor vekst. Jeg er svært takknemlig for at jeg fikk sjansen til å bli en del av miljøet og det er motiverende at min rolle påvirker vår evne til å oppnå våre felles mål. Vi er allerede i full gang og personlig så kjenner jeg at Effera allerede er blitt et sted hvor jeg hører hjemme» forteller Øyulvstad.

7. juli 2020