Illustrasjonsbilde. Bildet er tatt av RitaE fra Pixabay

Effera har inngått kontrakt med italienske Impresa Pizzarotti

Effera fortsetter veksten

Euro Disney, Charles De Gaulle Airport og kirken Cisa Pass, Toscana, er bare et knippe av berømte konstruksjoner hvor Impresa Pizzarotti har hatt en sentral rolle. Selskapet ble etablert i Parma av Gino Pizzarotti og har allerede opparbeidet seg over 100 år med stolt historie. Fra sin spede begynnelse i 1910 er de i dag representert i over 20 land med en imponerende portefølje.

I Norge samarbeider de med et annet italiensk selskap, Salini Impregilo. Sammen skal de levere nytt dobbeltspor på Vestfoldbanen for Bane NOR mellom Nykirke og Barkåker, en kontrakt som har en verdi på hele 3,6 milliarder.

Kontrakten italienerne har signert med Bane NOR innebærer bygging av to bruer, tre tunneler på til sammen 5.3 km, samt ny Skoppum stasjon ca 1,3 km sørvest for dagens Skoppum stasjon. Vi skal levere våre standardløsninger under bygging, herunder sporing av maskiner og personell, WiFi-dekning, geofence og digitale UHF-radioer.

«Motiverende å signere vår første kontrakt med et italiensk selskap, spesielt når man kjenner til deres historie og innflytelse av berømte og viktige bygg i Europa. Vi har brukt mye tid for å komme i posisjon til å levere våre løsninger under bygging av Vestfoldbanen, og det er meget tilfredsstillende å se at de store og internasjonale aktørene velger Effera» sier Glenn Rånå, senior selger i Effera

Rånå og resten av salgsavdelingen har hatt noen travle måneder og det merkes i hele organisasjonen. Første halvår i 2020 har vært meget innholdsrikt og ingenting tyder på høsten blir noe annerledes.

«Å være en del av et selskap i vekst innebærer at det skjer mye, hele tiden. Det er slik vi ønsker at det skal være. Salg er temperaturmåleren på hvordan markedet oppfatter våre produkter, og med dagens salgstakt kan jeg ikke gjøre annet enn å gi kudos til produktavdelingen hos oss. De leverer til terningkast seks» sier Frank Wehus, leder for Forretningsutvikling i Effera.


5. august 2020