Jobb i Effera

Effera består av ca. 25 ansatte og holder til i Kristiansand sentrum. Vi får stadig flere kolleger og er i ferd med å vokse ut av eksisterende lokaler, derfor vil vi i juli 2021 flytte inn nye og moderne lokaler. Vi nyter å være en del av det pulserende bylivet og skal fortsette være i Kristiansand sentrum.

Vår visjon er å lede verden inn i den digitale tidsalder ved å utvikle smarte løsninger til tunnel- og anleggsbransjen. Vi anser oss selv som et av de mest spennende teknologiselskapene på Sørlandet, og posisjonerer oss for en betydelig vekst i årene som kommer.

Effera har høyt kvalifiserte ansatte, samtidig er vi overbevist om at det finnes noen der ute som kan komplementere oss og gjøre oss enda bedre som et lag. Gjennom de siste årene har vi utviklet vår egen IoT-plattform som er fundamentet i vår produktutvikling, og lanserer stadig nye produkter som gjør oss klare for ytterligere kommersiell satsning.

Kjernekompetansen vår er innen Internet of Things (IoT) og vi er markedsledende innenfor våre sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen, hvor vi leverer elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring.

Vi er også helt i front som tilbyder av smarte og innovative løsninger som bidrar til å ivareta både anleggsmaskiner, maskinførere og miljøet. Vi benytter oss av stordata og tilgjengeliggjør det som gir verdi til våre kunder for å gjøre smarte valg i hverdagen.