Bli med på en teknologireise?

Effera søker senior frontend-utvikler

Vil du være med å videreutvikle våre innovative produkter?

Effera Insight lar kundene ta bedre beslutninger for selskapet, ansatte og miljøet ved å optimalisere samspillet mellom mennesket, programvare og maskinvare gjennom brukervennlige applikasjoner. Effera Insight bidrar til økt effektivitet og reduserte Co2 utslipp.

Se video av vårt hovedprodukt, Effera Insight. Vi kobler på maskindata og planlegger flere spennende videreutviklingsprosjekter.

Se video av vår nylansering, Maskinførerverifikasjon. Vi har stått for ende-til-ende utvikling i samarbeid med Hæhre & Isachsen Gruppen AS.

PROFILEN VI SØKER

Frontend-utvikler
Du er sterk på siste versjoner av Angular, NGRX, TypeScript og har ønske om å være med å videreutvikle vårt cross plattform kjerneprodukt Insight. Fordel om du også har kjennskap til Cordova, CSS, NX, Unit Tester (jasmine / jest) og har erfaring med å jobbe i større Angular prosjekter.

Samarbeidende
Daglig deltagende i team stand-up sammen med en humørfylt gjeng utviklere og testere. Du liker å jobbe iterativt, bidrar til å hjelpe og støtte hverandre faglig og sosialt.

Kommersiell
Du forstår deg både på forretning og teknologi, klarer å se sammenhengen og er opptatt av å forstå.

Indre motivasjon
Du drives av glede og stolthet over å kunne bidra til å digitalisere bransjer som virkelig trenger og etterspør våre løsninger.

Emneknagger: #Azure #TypeScript #Angular #NGRX #NX #Cordova #CSS #.Net #PWA  #DevOps #CI/CD

OM EFFERA

Vår visjon er å lede vår verden inn i den digitale tidsalder. Vi anser oss selv som et av de mest spennende teknologiselskapene på Sørlandet, og posisjonerer oss for en betydelig vekst i årene som kommer.

Vi er helt i front som tilbyder og utvikler av innovative løsninger innen Internet of Things (IoT) og maskinløsninger.

Kundelisten vår består av store og kjente merkenavn som AF Gruppen, Hæhre Entreprenør, Implenia, Veidekke, NCC, China Railway Tunnel Group, og vi leverer våre løsninger til Norge, Sverige og Færøyene.

LAGET VÅRT

Alle som jobber hos oss er særdeles dyktige. Samtidig er vi overbevist at det finnes noen der ute som er bedre enn oss på noen områder, derfor søker vi nå etter en spennende profil!

Vi er 22 ansatte og holder til i moderne lokaler i Kristiansand sentrum. Vi er privilegerte som opplever stor vekst og økt ordrebok, og de neste månedene ser vi frem til å ønske velkommen til flere nye kolleger som vi skal dele vår spennende hverdag med.

HVERDAGEN

Du vil jobbe sammen med syv utviklere som elsker å bruke teknologi som byggeklosser for fremtidens løsninger. Med deg på laget får du også støtte av en UX-designer og et QA-team bestående av to testere. Alle jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der vi deler erfaringer, utveksler ideer og samtidig er nysgjerrige på ny teknologi.

Morgendagens løsninger oppnår vi med kreativitet ved å utforske ulike tilnærminger. Vi liker å si at vi jobber «edge» men at vi tenker oss om før vi går «bleeding edge».

Ble du motivert? Ta kontakt!

Bjarte Fosse

Development Manager

bf@effera.no
404 07 777

Even Øgrey Brandsdal

Chief Executive Officer

eob@effera.no
908 56 895