Ny utvikler på plass i Effera

1.oktober startet Harvey Daclan som Front End utvikler i Effera. 

-Jeg har gledet meg enormt til å begynne i Effera, og det har vært spennende fra første dag. Det er hyggelige og, ikke minst, svært dyktige folk her, så jeg stortrives allerede, sier han.

Harvey kommer fra stillingen som Lead Front End utvikler i Semine, hvor han har vært ansatt de siste to årene. Tidligere har han blant annet arbeidet i Knowit og Frontbyte og har utdannelse fra University of San Carlos på Filippinene. 

– Man kan løse en utfordring på flere forskjellige måter, sier Harvey. Tidligere har jeg gjort ting slik jeg selv vil, men det er en litt annen arbeidsmetodikk her i Effera. Selv om jeg benytter samme verktøyene som tidligere, er det spennende å lære en ny måte å arbeide på.

Harvey inngår i Efferas Insight-team, som nå teller hele ni personer. 

-Harvey har lang erfaring innenfor Angular, som er et av de mest populære rammeverkene innenfor Front End-utvikling, og vi har gledet oss stort til han skulle begynne i Effera. Han passer veldig godt inn hos oss og vil være en sterk bidragsyter i forhold til Insight-teamets mål om å bygge opp et av de sterkeste Angular-miljøene på Sørlandet, sier utviklingssjef Bjarte Fosse. 

Administrerende direktør i Effera, Even Øgrey Brandsdal, er svært fornøyd med nyansettelsen: 

-Vi viser nok en gang at vi tiltrekker oss særdeles dyktige folk, og Harvey er nok et eksempel på det. Jeg må samtidig skryte av jobben som Bjarte Fosse og teamet hans gjør, det er de som evner å rekruttere mennesker som kan bidra til å skape en trygg, effektiv og miljøvennlig hverdag for våre kunder, sier han. 


09. november 2021