Tre nye front end-utviklere i Effera

Ranja Shahein, Ronny Reinhardsen og Jonas Omdal hadde sin aller første arbeidsdag 9. august, og de tre er nå en del av Efferas Insight-team om består av 7 utviklere.  

– Det vil alltid være stor spenning når nye mennesker skal ha sin første arbeidsdag, både for oss som allerede er her og ikke minst for de nyansatte. Overgangen har gått som en drøm, og jeg opplever at de allerede er blitt en del av gjengen, både faglig og kulturelt, sier administrerende direktør Even Øgrey Brandsdal. 

– Effera er en bedrift som er up to date og det er utrolig spennende utfordringer som skal løses, sier Ranja.
Hun er utdannet dataingeniør fra Universitetet i Agder. Tidligere har hun arbeidet i Worksoft, og har erfaring som full stack utvikler med fokus på C# og Angular.
– Jeg synes det er interessant å jobbe med Angular, og har allerede lært en masse av de dyktige kollegene. Det er kjempegodt arbeidsmiljø og trivselen har vært på topp helt siden første dag. 

Ronny er innleid som konsulent fra Webstep og har flere års erfaring som front end lead på rammeverkene som Effera benytter i dagens Insight-produkt. 
– Gjengen i Effera er utrolig flott og jeg trives veldig godt allerede. Alle er positive, og som ny er det lett å komme inn i arbeidsmiljøet.  Selve arbeidet har gått fint å sette seg inn i, men det er som regel ikke de samme metodene som benyttes i de forskjellige bedriftene når man er innom som konsulent, dermed blir det en del nye rutiner, sier Ronny

Jonas kommer rett fra masterstudiet i Cybersikkerhet ved Universitetet i Agder i Grimstad. I forbindelse med en oppgave om IOT, hadde han kontakt med Effera og intervjuet Anders Høgheim i IOT-teamet. 
– Det er mye å sette seg inn i og det er mye å lære om hvordan ting fungerer, men samtidig føler jeg at jeg har kommet godt i gang og har et veldig bra inntrykk av bedriften, sier Jonas. Som nyansatt er det også deilig å ha muligheten til å komme fysisk på jobb og ikke ha hjemmekontor nå i opplæringsfasen. 

Utviklingssjef i Effera, Bjarte Fosse, er svært fornøyd med de tre nye tilskuddene til Insight-teamet. 
– Det er veldig gøy å endelig ha Ranja, Ronny og Jonas på plass her i Effera, og de første ukene var de gjennom en omfattende onboarding-prosess. Det er inspirerende å se hvor raskt de har kommet i gang med å lære seg systemene våre, og de tre har allerede begynt å levere.  Ranja og Ronny arbeider med Maskinoversikt, mens Jonas jobber med å endre grensesnittet for provisjonering av IOT-devicene i Insightproduktet. Jeg synes det er flott å se hvordan de har blitt en del av teamet vårt og ikke minst hvordan de bidrar til den gode kulturen i bedriften. 


17. september 2021