Effera ansetter softwareutvikler

Øyvind Holtskog er ansatt som softwareutvikler i Effera og startet hos oss 3. mai.

Holtskog har en bachelor i robotteknologi fra Aalborg Universitet. Tidligere har han jobbet som computer vision and robotics intern hos Applica Consulting og kommer fra jobben som robotic production engineer hos Rebartek.

Den nye jobben vil innebære programmering av Efferas IoT-systemer.
– Jeg gleder meg mest til en utfordrende hverdag i et spennende selskap med solid faglig tyngde. Samtidig ser jeg frem til å sette meg inn i ny teknologi, forteller Holtskog.

Han legger til:
– Det gode arbeidsmiljøet hos Effera er også noe av det jeg gleder meg veldig til å bli en del av. Jeg setter i tillegg stor pris på tankegangen om at vi er et lag som gjør hverandre gode.

Daglig leder av Effera, Even Øgrey Brandsdal, forklarer:
– Øyvind blir en del av vårt IIOT-team og skal bidra til å utvikle smarte maskinløsninger for tunnel- og anleggsbransjen. Vi er alltid ute etter mennesker som har komplementære ferdigheter og med tanke på hans utdannelse og erfaring innen robotics vil Øyvind åpenbart heve vår kompetanse. Det som likevel er aller viktigst er hans glød og entusiasme og lysten på å skape et teknologieventyr på Sørlandet, kultur vil alltid være vårt viktigste fortrinn.

Han legger til:
– Vi teller ned dagene til vi flytter inn i nye lokaler på Slottskvartalet 1. juli og redusert hjemmekontor slik at vi får sett mer til Øyvind og resten av den herlige gjengen i Effera, avslutter Brandsdal.


26. mai 2021