Fra venstre: Hans Olav Skretting (Senior systemutvikler), Frode Jensen (Produktsjef) og Anders Høgheim (Senior systemutvikler) i Effera.

Effera inngår ny kontrakt med Implenia i Sverige

Effera skal levere flere sikkerhetsløsninger under bygging av Stockholms nye metro

Implenia er Sveits’ ledende leverandør av bygg- og anleggstjenester. Selskapet er ekspert på infrastruktur og eiendom, og hovedsatsningsområdene utenfor Sveits er Tyskland, Østerrike, Norge og Sverige.

Vi er allerede involvert i flere ulike prosjekter med dem i både Norge og Sverige, og har nylig inngått en ny avtale med deres svenske selskap, Implenia AB.

Implenia AB har vunnet et anbud for å bygge en arbeidstunnel ved Londonviadukten i forbindelse med utbyggingen av Stockholms nye metro. I den forbindelse har de valgt oss som underleverandør på sikkerhetsløsninger under bygging.

«Vi har valt Effera som leverantör till vår entreprenad Arbetstunnel Londonviadukten som är en del av utbyggnaden av ny tunnelbanan i Stockholm. Tidigare har vi goda erfarenheter av Efferas lösningar och ser fram emot ett bra samarbete» forteller Prosjektkoordinator, Peter Ahlgren i Implenia AB.

Vår leveranse innbefatter både sporing av personell og maskiner som skal være i tunnel, i tillegg til WiFi, brannvarslingssystem og UHF-radioer.

I dette prosjektet skal vi også levere vår egen løsning for ventilasjonsstyring. Dette gir Implenia full kontroll over strømutgiftene som bidrar til reduserte kostnader og bedre miljø for både ansatte og omgivelser.

«Det er alltid spennende å følge reisen fra de første skisser til en ferdigutviklet løsning, og en tillitserklæring til vårt fagmiljø når de største entreprenørene velger oss som leverandør. Dette er en fjær i hatten for vårt meget kompetente produktteam og gir oss stor inspirasjon til å kontinuerlig utvikle nye smarte løsninger for bygg- og anleggsbransjen» sier Frode Jensen, produktsjef i Effera.

10. juni 2020