Effera ansetter som følge av vekst

Mari Rommetveit ble foretrukket blant 150 søkere

I høst søkte vi etter en backoffice medarbeider som følge av økt satsning mot tunnel- og anleggsbransjen. Det var en formidabel interesse med hele 150 søknader hvor Mari Rommetveit trakk det lengste strået.

«Jeg er utrolig stolt over å få muligheten til å jobbe i et av Sørlandets mest spennende teknologiselskap med så mange kompetente mennesker. Det var en meget grundig prosess hvor jeg umiddelbart kjente at Effera var riktig sted for meg. Tidlig i prosessen ble jeg også svært imponert over selskapets markedsposisjon og produktportefølje, noe som har forsterket seg etter to uker i stillingen. All respekt for innsatsen som er lagt ned av mine kolleger, og hvilken solid markedsposjon de har oppnådd på kort tid» sier nyansatte Mari Rommetveit i Effera.

Rommetveit har relevant erfaring etter nærmere 5 år i Tesla hvor hun var den første som ble ansatt i Kristiansand. Hun var ansvarlig for det operasjonelle i forbindelse med levering av nye biler og la sin stolthet i å innfri kundenes forventninger. Nå vil arbeidshverdagen innebære å bidra til å befeste vår posisjon som markedsleder innen sikkerhetsløsninger for tunnel- og anleggsbransjen.

«Vi søkte etter en backoffice medarbeider som vil styrke vår kommersielle avdeling, og her er det ingen tvil om Maris faglige kompetanse. Det som alltid er avgjørende når vi ansetter mennesker er deres evne til å assosiere seg med våre verdier. Arbeidsglede, presisjon and respekt er det som kjennetegner Effera og vi er overbevist om at Mari vil være en viktig ambassadør for vår prestasjonskultur» forteller Arild Nesheim, salgssjef i Effera.

Rommetveit inngår i teamet til Nesheim og vil jobbe med tilbudsarbeid og oppfølging av både eksisterende og nye kunder. Kundelisten er stadig økende og inneholder i kjente merkenavn som AF Gruppen, Hæhre Entreprenør, Implenia, Veidekke, NCC, China Railway Tunnel Group m.fl.

«Jeg er imponert over måten jeg har blitt tatt vare på i mine to første uker, både faglig og sosialt. Det er motiverende å ha en leder med høy faglig integritet som har store forventninger til både meg og resten av organisasjonen. Jeg opplever stor forståelse for at både teknologi og bransje er nytt for meg, samtidig har onboardingprosessen vært så grundig og profesjonell at jeg er allerede er kommet godt i gang» avslutter Rommetveit.


15. desember 2020