Digitalt møte i Effera

Ny senior utvikler og arkitekt i Effera

1. mars var vi så heldige å få Thomas Homme med oss på laget. Den samme uken gikk Kristiansand kommune ut med sterk anbefaling om hjemmekontor for alle som hadde mulighet.

-Det var litt spesielt å starte rett på hjemmekontor, men det har fungert overraskende bra. Den første dagen var jeg innom Efferas lokaler i Gyldeløvesgate for å få med litt utstyr, og deretter har det vært hjemmekontor, sier Thomas Homme. 

-Det er en del nytt å sette seg inn i, men mye kjente teknologier i samme felt som jeg har vært jobbet med tidligere. Samtidig hjelper det også at jeg tidligere har arbeidet sammen med både Bjarte og Hilde. Det umiddelbare inntrykket etter jeg begynte i Effera, er at det er en veldig positiv stemning blant de ansatte og et godt samarbeidsklima.

Thomas har tidligere vært ansatt blant annet i Stimline, Kongsberg Oil & Gas, Ventelo og Promatica, hvor han har jobbet med automatisering og digitaliseringsløsninger. I tillegg til å ha arbeidssted i Kristiansand, har han også vært stasjonert i India og Vietnam, 

I Effera inngår Thomas i Insight-teamet og skal ha ansvaret for Insight-applikasjonens backend-løsning. Utviklerne jobber tett sammen og representerer et åpent og inkluderende miljø der det deles erfaringer, utveksles ideer og det er mye fokus på ny teknologi og fremtidens løsninger.

-Vi var på jakt etter noen som kunne ta et større ansvar for backend-arkitekturen og videre utviklingsløp, sier Bjarte Fosse, utviklingssjef i Effera. Vi fant en av Sørlandets beste i Thomas, og han er et veldig smart hode å ha med videre. Han forstår systemene våre og det aller viktigste: behovet som skal løses. 

-Det er utrolig gøy at det går så bra å ta imot nye ansatte via digitale løsninger, og at man fort blir en del av teamet til tross for at man sitter på forskjellige lokasjoner. De geografiske grensene viskes ut, og man ser teamet i en større sammenheng, sier Even Øgrey Brandsdal, adm. dir. i Effera.


9. april 2021