Bildet er tatt av Ioannis Ioannidis at Pixabay

Effera har inngått kontrakt med China Railway Tunnel Group

Effera skal levere hardware og software til Kinas største entreprenør innenfor tunnel og underjordiske konstruksjoner.

China Railway Tunnel Group (CRTG) har nærmere 15.000 ansatte lokalisert i Asia, Europa og Sør-Amerika. Selskapet er en del av China Railway Group som er på listen til Fortune Global 500 og omsetter for ca. 4.000 milliarder årlig.

Selskapet ble etablert i 1978 og deres første milepæl var utbyggingen av Dayaoshan Tunnel. Arbeidet startet i 1981 og ble den første ultralange, dobbeltsporet og elektrifiserte jernbanetunnel i Kina. Tunnelen som ble over 14 kilometer lang ble bygd av 4.000 arbeidere over en 5-årsperiode.

I dag er CRTG et internasjonalt konsern med flere datterselskaper, og deres kjernevirksomhet er prosjektering av tunneler og underjordiske konstruksjoner. Ett av selskapene er lokalisert i Sverige og ble nylig tildelt kontrakten om å bygge tre tunneler ved utbygging av den nye metroen i Stockholm. I den forbindelse valgte de oss som underleverandør av sikkerhetsløsninger under bygging.

Dette er CRTGs første prosjekt i Norden, noe som skaper ekstra stolthet. Våre løsninger innebærer leveranse av våre standardprodukter innenfor sporingsteknologi, kommunikasjon og sikkerhet. Vi skal sikre både personell og maskiner under utbygging av tunnelene i Sickla, Järla og Nacka.

«Dette er vår første kontrakt med CRTG, og et meget spennende prosjekt for oss. Vi utvider vår kundeliste med nok en stor, internasjonal og profesjonell aktør, noe som gjenspeiler at 2020 ser ut til å bli et godt år for oss» says Arild Nesheim, sales manager at Effera.

1. juli 2020