Vi er teknologer som digger å løse utfordringer

Vårt team av webutviklere skreddersyr nettsider, apper og webapplikasjoner.

En trygg netthandel, et smart og intuitivt nettsted, eller et intranet som organisasjonen din blomstrer med. Vi hjelper deg med å prioritere dine digitale valg, og leverer løsninger som engasjerer og begeistrer både deg og kundene dine.

Våre løsninger for web og mobil leveres på markedsledende plattformer som iOS/AndroidJSEPiServer og Umbraco CMS.

 

 • Avanserte nettsider

  Nettsider er blitt hyllevare. Effera lager avanserte nettsider, som ikke bare gir deg et ansikt utad, men som blir den digitale delen av virksomhet. Kombinere dette med «webapplikasjoner» og «e-handel» for en digital tvilling av din virksomhet. 

 • Webapplikasjoner

  Gjør tjenestene dine tilgjengelig for alle brukere, interne og eksterne. Effera lager webapplikasjoner som skaper verdier for virksomheten. Basert på utprøvd metodikk og modeller utvikler vi applikasjon med høy kvalitet til en fornuftig pris.

 • E-handel

  Markedet forventer å finne dine produkter tilgjengelig på nett. Effera utvikler nettbutikker som utvider markedet og sikrer nye inntekter. Nettbutikken skal først og fremst gjøre det enkelt å finne produktene og enkelt å gjennomføre handelen.

 • Drift av løsninger

  Når nettløsningen er etablert, er det viktig å sikre at den alltid fungerer som den skal. Vi tar ansvaret for driften gjennom fleksible løsninger som innfrir dine og dine kunders forventninger. Slik at du kan fokusere på din virksomhets hovedoppgaver.

 

Fredrik

Fredrik Melby

Leder, Effera Digital
fm@effera.no
400 47 200