Å skape en digital opplevelse handler om å lytte

Vi drives av å skape gode, digitale brukeropplevelser.

Når du skal handle nytt regntøy til ungene eller finne frem siste faktura fra din strømleverandør, er ønsket om en enkel og friksjonsfri opplevelse alltid. For å kunne skape gode digitale tjenester er kunsten i å forstå brukerens behovet, og intensjonen bak et besøk.

Sammen med teknologene i Effera jobber vi hardt for at din tjeneste blir best mulig.

Vårt UX-team følger med i hvert steg i prosessen med å skape din digitale tjeneste med tjenestedesign, prototyping, brukertester, design, helt til lansering av tjeneste.

 

 • Design med brukeren i sentrum

  Vi designer løsninger som gir mening for menneskene de er til for, og har alltid et sterkt fokus på at produktene og tjenestene vi utvikler skal levere i henhold til dine forretningsmål. Med dette som utgangspunkt, hjelper vi deg med å nå ditt marked via digitale kanaler og oppnå resultat.

 • Webanalyse og strategi

  Dine data kan danne grunnlag for gode og viktige beslutninger. Vi hjelper deg med å få oversikten over hvem som besøker nettstedet ditt, og hva de driver med, slik at vi sammen kan jobbe målrettet for å skape gode resultater for deg.

 • Innholdsstrategi og -produksjon

  Vi hjelper deg med å skape og prioritere innhold som virker.

 • Digital markedsføring

  Det å skulle orientere seg i et digitalt annonsemarked der mulighetene er uendelige og konkurransen skarp, er ingen lett oppgave. Vi kan hjelpe dere med analyse og strategi for den digitale markedsføringen, oppsett og produksjon av materiell, tilpassing og optimalisering av kampanjer underveis. Slik treffer vi effektivt din målgruppe, der de er.

  Våre markedsførere er sertifisert med Google AdWords Display Certification.

 • Brukertesting

  Ved å gjennomføre en brukertest får vi raskt innsikt i hvordan en løsning faktisk vil fungere.

Fredrik

Fredrik Melby

Leder, Effera Digital
fm@effera.no
400 47 200