Vi løser komplekse utfordringer

Effera har lang og solid erfaring med systemutvikling, og har levert komplekse løsninger til våre kunder.

Våre prosjekter spenner fra kortvarige, enkle portalprosjekter, til større komplekse løsninger som krever mye integrasjon, tilpasninger og skreddersøm. Vi håndterer alle aspekter av løsningen - alt fra behovsanalyse, kravspesifikasjon, planlegging, design, brukskvalitet, arkitektur, utvikling, testing og implementere løsningen. I tillegg leverer vi drift, support og vedlikehold av applikasjoner.

Våre konsulenter er vant til å jobbe agilt og følger denne prosjektmetodikken når de jobber på prosjekter i vår regi. De er vant til å følge prosesser og metoder i oppdrag hos våre kunder.

 

 • IoT

  Internet of Things er i kjernen av Efferas ekspertise. Efferas IoT-team har erfaring fra mer enn 300 IoT-implementeringer over hele verden. Vi tar ansvar for å etablere et helt økosystem for IoT – fra hardware og software, til integrasjoner og organisatoriske endringer. Vi har kompetansen og teknologien som sikrer suksess i ditt IoT-prosjekt.

 • Arkitektur

  Rett arkitektur er viktig for å utvikle skalerbare løsninger som dekker dine fremtidige behov og markedets fremtidige krav. Effera lager en arkitektur som passer ditt selskap – både nå og i fremtiden.

 • Prosjektledelse

  God prosjektledelse sikrer at prosjektene leveres til avtalt tid, kostnad og kvalitet. Våre prosjektledere sørger for leveranse i samsvar med dine planer.

 • Integrasjon

  Integrasjon bidrar til å digitalisere din virksomhet på tvers av IT-løsninger. Men det kan være utfordrende å få interne og eksterne systemer til å fungere sammen. For å sikre en kosteffektiv løsning er det viktig med en god strategi for integrasjon, og forvaltning av integrasjoner som gjøres.

 • Utvikling

  Effera utvikler det meste – fra en applikasjon for internt bruk, til en forretningsidé eller tjenester til dine brukere. Vi er med fra idé til ferdig løsning. Effera har solid erfaring med totalleveranser og forvaltning.

Fredrik

Fredrik Melby

Leder, Effera Digital
fm@effera.no
400 47 200