Nye_i_Effera_2019.jpg

Nye i Effera (fra venstre): Anders Høgheim, Sondre Njåstad og Hans Olav Skretting.

Tre nye i Effera

Effera henter en nyutdannet og to erfarne folk til et allerede tungt IoT-team.

- Vår sterke posisjon innen IoT gjør det enklere å rekruttere flinke folk. Mange vil kombinere det fysiske med det logiske. De vil altså jobbe hands-on med teknologien, med sensorer og maskiner, og ikke bare utvikle programvare. Det får de muligheten til hos oss, sier Frank Wehus, administrerende direktør i Effera.

Nå suppleres teamet med nye krefter. De tre nye i Effera er:

Anders Høgheim (40) fra Voss. Han har en bachelor i datateknikk, og en mastergrad innen Software development for embedded and realtime systems fra Høgskolen i Buskerud. Han har tidligere jobbet for Tomra, Kongsberg Intellifield og Stimline. Han begynner hos Effera 1. mai.

- Effera er et spennende selskap med fokus på integrasjon og IoT, noe som gjør at jeg vil jobbe her. Jeg er glad i ting som har en viss fysisk tilknytning til et eller annet som skal styres, eller som det skal hentes data fra. Effera har litt av begge deler, og det trigger meg, sier Høgheim.

Sondre Njåstad (25) fra Birkeland. Han er fortsatt student ved Universitetet i Agder, og jobber generelt med IoT, nettverk og programvareutvikling.

- Det passer bra å få lov til å jobbe med IoT i Effera, for ellers hadde jeg uansett sittet hjemme og holdt på med mye av det samme, sier Njåstad med et smil.

Hans Olav Skretting (37) fra Vigeland. Han har en bachelor i datateknikk fra UiA, og har siden 2006 han jobbet med utvikling og videreutvikling av ulike produkter for Worksoft i Mandal.

- Jeg gleder meg til å ta fatt på nye arbeidsoppgaver hos Effera fra 1. april. Det er et stort firma med et ungt miljø, som fremstår som veldig innovativt og ambisiøst, sier Skretting.

26. februar 2019