Sonimxp8-hero.jpg

Smarttelefonen som tåler det meste

Røffere omgivelser krever røffere verktøy. Effera tilbyr nå smarttelefonen som det er nesten umulig å ødelegge.

På en anleggsplass går det hardere for seg enn på arbeidsplasser flest. De mest kjente smarttelefonene er ikke skapt for slike forhold. De er sårbare for støt- og klemskader, og dessuten kan det være vanskelig å høre hva den andre sier, eller å bli hørt selv, når store anleggsmaskiner opererer i bakgrunnen.

Sonim har i mange år spesialisert seg på telefoner for hard bruk. Virkelig hard bruk. En Sonim smarttelefon kan du legge under vann og miste i bakken, uten at den tar skade av det.

- Det er nesten umulig å ødelegge en Sonim, du skal virkelig gå inn for det! I tillegg har Sonim spesielt sterke høyttalere, slik at du hører hvert eneste ord som blir sagt, selv i bråkete omgivelser. Tre mikrofoner med innebygget støyreduksjon gjør det også lettere for andre å høre hva du sier, forteller Frode Jensen, produktsjef i Effera.

Også batteripakken er langt kraftigere enn andre smarttelefoner. Den kan dessuten skiftes ut om den skulle gå tom.

EFFERA ER NORDISK DISTRIBUTØR

Basert på Efferas sterke posisjon innen bygg- og anlegg, som er Sonims primærmarked, er Effera nylig blitt distributør av Sonim-telefoner i Norden.

- For mange av våre kunder vil Sonim være en god investering. Du finner ikke en mer pålitelig smarttelefon. Den er bygget for å fungere, nesten uansett omgivelser. Vi ser fram til å presentere Sonim for våre eksisterende og nye kunder, sier Jensen.

Les mer om Sonim XP8 her

Last ned produktark for Sonim XP8 (PDF)

13. september 2018