Espen_Storhei.jpeg

Møt vår nye systemingeniør

Han har bakgrunn fra Halliburton og Identec Solutions. Espen Storhei (26) er nyansatt systemingeniør i Effera.

– Effera er innovative, futuristiske og moderne. Det skal bli spennende å få jobbe i en bedrift som hele tiden tenker nytt og brenner for teknologi, sier Storhei.

Han gikk to år på teknikk og industriell produksjon i Kristiansand, før han fikk jobb i Halliburton i Stavanger og senere i Identec Solutions i Kristiansand.

– Jeg har god erfaring med radiofrekvensidentifikasjon, eller såkalt RFID, hvor signalene fra en radiosender festet til objekter fanges opp av en leser slik at objektene lar seg spore. Jeg har også erfaring fra RFID-utstyr i gruver og tunneler, containerhavner og store fabrikker generelt, forteller Storhei.

Hos Effera skal han nå jobbe med alt av leveranser innen det Effera gjør for de store entreprenørene, slik som klargjøring, montering og idriftsettelse av nye anlegg, samt oppfølging av eksisterende anlegg.

– Jeg gleder meg til å ta fatt på nye utfordringer og til å bli en del av et ungt og energisk arbeidsmiljø med tung kompetanse og erfaring. I Effera vil jeg få muligheten til å bli med på å utvikle framtidens teknologi og teknologiløsninger. Det blir gøy! sier Storhei.

21. november 2018