Sykkel_Effera_6458-(1).jpg

Klar for sykkelfesten til Hovden

Effera er rittsponsor når 1150 syklister tar seg fra Kristiansand til Hovden lørdag.

Color Line Tour er et av Norges mest kjente og tradisjonsrike turritt. Hvert år kommer ryttere fra hele Sør-Norge for å utfordre seg selv, sette rekorder eller bare oppleve vakker natur.

Avstanden mellom startstedet i Kristiansand havn og målområdet i fjellbygda Hovden (800 meter over havet) er 210 kilometer. De raskeste er framme i løpet av drøye fem timer. Mosjonistene bruker opptil det dobbelte.

- Lørdag er en festdag for alle sykkelinteresserte på Sørlandet. Entusiasmen og engasjementet rundt sykkelrittet er stort, og det vil vi i Effera gjerne ta del i. Vi heier på denne type initiativ, og vi har også flere ansatte som har et nært forhold til utholdenhetstrening, sier Frank Wehus, administrerende direktør i Effera.

Det er første året selskapet er med som sponsor for Color Line Tour. Effera bidrar blant annet med teknologiske løsninger.

- Effera har kompetanse og teknologi som gjør oss som arrangører mer profesjonelle. Selv om vi er et idrettslag som gjør det meste på dugnad, så forventer deltakerne i et kommersielt arrangement som Color Line Tour at alt er på stell. Derfor er det fantastisk å ha støtte fra Effera, sier rittleder Daniel Marinas i Kristiansand Cykleklubb.

Color Line Tour har, i dagens form, vært arrangert siden 2002.

31. mai 2018