Effera_five_0356 (1).jpg

Fra venstre: Bjarte Fosse, Vladislav Chavine, Hilde Marvik, Tomasz Chodakowski og Nicklas Pouey-Winger er nyansatte i Effera.

Fem nye i Effera

Teknologiselskapet Effera er i vekst. Bare siden sommerferien er fem nye personer ansatt.

- Vi har rett og slett veldig mye å gjøre, sier administrerende direktør Frank Wehus.

Effera har en sterk posisjon innen systemutvikling, web, UX og design, og bistår en rekke selskaper gjennom den digitale transformasjonen som preger mange bransjer. Her har Effera kunnskap og gjennomføringskraft innenfor digitalisering, med IoT (Internet of Things) som spesialområde.

Effera har også en ledende posisjon som leverandør av IT-plattform for bygg- og anleggsbransjen i Norge. En rekke av de største entreprenørene bruker Effera Insight for sporing og styring av mennesker, maskiner og annet utstyr. Blant dem er AF Gruppen, Implenia, Kruse Smith og Veidekke.

- Dette er Internet of Things i praksis. Ved bruk av industrielle sensorer, RFID-brikker og andre tilgjengelige data, systematiserer vi datastrømmene for å forenkle arbeidsprosesser, øke sikkerheten og bedre rapporteringen. Vi gjør store datastrømmer om til noe håndterbart og håndgripelig som skaper verdi for kundene våre, sier Wehus.

Utvikling og implementering av Effera Insight krever flere folk. Det samme gjør nye rammeavtaler, blant annet med Agder Energi og Offentlig fellesinnkjøp i Agder, som Effera leverer konsulenttjenester til.

- Vi er glade for å ha fått på plass nye, flinke folk. Effera teller nå 28 ansatte, hvorav 9 er ansatt i 2018, forteller Wehus.

De fem siste ansatte i Effera er:

  • Hilde Marvik (43), prosjektleder, med utdannelse fra Høgskolen i Agder og BI og 20 års erfaring fra telekom. Kommer fra Telia.
  • Bjarte Fosse (40), Business Analyst, med master i informasjons- og kommunikasjonsteknologi fra Høgskolen i Agder. Tidligere utviklingssjef i Phonero.
  • Nicklas Pouey-Winger (32), systemutvikler og konsulent, med bachelor fra Universitetet i Agder. Kommer fra Evry.
  • Vladislav Chavine (41), IT-ingeniør, med bachelor fra Høgskolen i Narvik. Kommer fra Evry.
  • Tomasz Chodakowski (35), web- og apputvikler, med master fra Polen. Kommer fra GoMobile.
19. oktober 2018