Digitalkonferansen_2018_4784 (1).jpg

Effera var også sponsor for Digitalkonferansen i fjor.

Effera sponser Digitalkonferansen

26. mars arrangeres Digitalkonferansen i Kristiansand. Da møtes næringsliv, akademia og offentlig sektor for å lære mer om temaer og trender innen digitalisering.

- Digitalkonferansen er den største IT-konferansen i sør, og en viktig arena for nettverksbygging, deling av kunnskap og erfaring. Her ønsker Effera å være godt synlig. Derfor er vi med som stolte sponsorer i år som i fjor, sier Øyvind Mjølund, CTO hos Effera.

Digitalkonferansen arrangeres av Digin, næringsklynga for IT-bedrifter på Sørlandet. Temaet for konferansen er Hemmeligheten med å få til kunstig intelligens i praksis.

- Det blir veldig spennende å høre hva noen av tungvekterne innen IT tenker rundt dette. Det er ikke så ofte at Facebook-ledere holder foredrag på konferanser, men til Digitalkonferansen kommer Rune Paulseth, administrerende direktør for Facebook Norge, og vi Effera gleder oss selvsagt stort, sier Mjølund.

Andre foredragsholdere inkluderer ledere fra blant annet Microsoft, IBM og Telenor.

- Effera er også i år en av samarbeidspartnerne som bidrar til at Digitalkonferansen løftes til et nivå som gjør den relevant for hele IT-bransjen. Vi setter pris på Efferas engasjement og støtte. Selskapet representerer en viktig og fremadstormende del av et svært kompetent IT-miljø på Sørlandet, sier Otto Isaksen, daglig leder i IT-klynga Digin.

Han forteller at regionen satser stort på kunstig intelligens.

- CAIR-senteret ved UiA er ledende i Norge innen forskning på kunstig intelligens. Og Digin jobber for at regionen skal bli ledende i praktisk bruk av kunstig intelligens, sier Isaksen.

19. mars 2019