Illustration_Workforce_Low-Res.jpeg

Effera og GSGroup inngår samarbeid

Gjennom GSGroup kan Effera-produktet Mannskapslister få langt større utbredelse.

- En ny avtale gjør at GSGroup vil tilby våre Mannskapslister til sine kunder. Dermed kan kundene få en effektiv oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen, sier forretningsutvikler Arild Nesheim i Effera.

Med 210 ansatte på 14 lokasjoner i 9 land, er GSGroup Europas ledende leverandør av avansert sensorteknologi. Siden 1992 har selskapet, med hovedkontor i Sandefjord, spesialisert seg på tjenester og systemer for datafangst og applikasjoner. De siste årene har GSGroup kjøpt flere selskaper i samme sektor. Blant merkevarene er Handyman, Smartday, Guard Systems, Spotguard, Paikannin.com, Care4All og MyFleet.

I 2017 kom et nytt krav om at ethvert anleggsprosjekt skal ha en digital oversikt over hvem som til enhver tid er på arbeidsplassen. Kravet er utformet for å bedre sikkerhet og HMS, men også for å motvirke svart arbeid. Kravet har tidligere ligget på byggherren, men er nå flyttet over på entreprenøren.

GSGroup har systemer for de fleste disipliner innen bygg og anlegg, men manglet en effektiv løsning for mannskapslister. Derfor var det naturlig å ta kontakt med Effera.

- Mange av våre kunder har bruk for mannskapslister i tillegg til de tjenestene vi leverer til våre kunder. Vi er glade for å finne gode partnere som Effera, som allerede har en løsning for dette. I første omgang vil vi forhandle Efferas løsning. På sikt vil vi integrere løsningen tett inn i våre produkter, og vi ser også andre områder der det er naturlig å utvide samarbeidet med Effera, sier salgsdirektør Bjørn André Jakobsen i GSGroup

19. september 2018