Effera Insight™ tar markedsandeler med flere nye og innovative funksjoner

Kristiansand, 24.03.2017

Den nye plattformen til Effera, Effera InsightTM, har fått flere nye funksjoner.

Plattformen er nå også tilgjengelig på mobil for Android og iOS, i henholdsvis Google Play og Apple App Store. Markedet har respondert meget positivt. 

Flere typer lokasjonsteknologier (BlueTooth, RFID, GPS med flere) kombineres i modulen Effera InsightTM MySafety. Dette gir brukere og HMS ledere enkel, kontrollerbar, og full oversikt over adgang og adkomst til sikkerhetsområder, i henhold til myndighetenes krav. Veidekke, NCC, Aldesa, Subterra, Strabag, Implenia og AF Gruppen er noen av aktørene som, i løpet av årets første måneder, har sikret at Effera InsightTM er på flere lokasjoner i Norden.

Blant funksjonene finner du Effera InsightTM Deviation og Checklist som gjør vedlikeholds- og avviksrapportering mobil, effektiv og kvalitetssikret. Løsningen er levert og operativ på flere rigger på norsk sokkel. Brukerne kan enkelt bruke mobilen sin til å følge sjekklister, samt umiddelbart registrere avvik, og rapportere resultatene sentralt. Løsningen supporter også sømløst «offline» modus ved manglende nettilgang.

Effera InsightTM har allerede vist seg som en meget skalerbar, sikker og stabil skyløsning, med over 100 millioner sanntidsmeldinger de siste 4 månedene. Nye leveranser kan iverksettes på dagen. Oppgraderinger er kontinuerlige og sømløse uten nedetid.

Sammen med kundene har Effera InsightTM tatt mulighetene innen digitalisering på alvor. Sterkt brukerfokus, ingen kapital investering og «Pay As You Go» betalingsløsning gjør Effera InsightTM til en løsning som sikrer effektivitet på en sikker måte og bidrar til økt konkurransekraft. Kontakt oss for mer informasjon om alle mulighetene som er i Effera Insight™