cto-oyvind-mjolund.jpg

Teknologisjef Øyvind Mjølund i Effera gleder seg over en tettere relasjon med Microsoft.

Effera inngår tettere samarbeid med Microsoft

Effera er blant et fåtall norske bedrifter som giganten Microsoft har valgt å samarbeide med om felles salg av IT-løsninger.

- Vi er selvsagt veldig stolte over at store Microsoft velger Effera som en Co-Sell-partner. Det gir oss en posisjon i Microsofts interne salgskataloger, og vi blir aktivt markedsført til kunder innen bygg og anlegg i Norge og Sverige, sier Øyvind Mjølund, teknologisjef i Effera.

- Effera er et spennende selskap innen bygg og anlegg. Vi vil nå utforske mulighetene for å gjøre felles fremstøt mot kunder, der Effera tilbyr sine tjenester basert på vår skyplattform, sier Elias Standal, Partner Development Manager i Microsoft.

Blant Microsofts gullpartnere i Norge får bare et fåtall samme mulighet som Effera nå har fått, nemlig å bli med i Microsofts Co-Sell-program.

- I Microsoft er vi veldig opptatt av å lykkes, ikke bare alene, men sammen med partnerne våre. Vi leter etter gode partnerne innen ulike industrier, og bygger løsninger sammen med dem. Effera er et selskap vi ofte hører om og støter på innen bygg og anlegg, sier Standal.

For Effera er det en fjær i hatten å bli anerkjent av Microsoft på denne måten.

- Vi gleder oss over samarbeidet, og ser fram til å utforske mulighetene i det. Potensialet er kjempestort, sier Mjølund.

24. juni 2019