lean_maintenance.jpg

Effera gjør vedlikehold enklere og mer effektivt

Effera lanserer et digitalt verktøy som forenkler og effektiviserer alle operasjoner knyttet til vedlikehold.

- Nå blir vedlikehold utført raskere og rimeligere. Basert på Lean-tankegang sørger vi for en automatisk og heldigitalisert tilnærming til vedlikehold, sier Frode Jensen, produktsjef i Effera.

Efferas Lean Maintenance lanseres nå i juni. Systemet er spesielt utviklet for aktører innen entreprenør bransjen og det er jobbet tett sammen med flere ledende aktører i utvikling av produktet.

Med Lean Maintenance genereres vedlikeholdsoppgaver etter forhåndsdefinerte rutiner. Oppgavene delegeres til dedikert personells mobile enheter, og utføres i henhold til standardiserte sjekklister. Du kan bygge en historisk tidslinje for vedlikeholdsoppgavene ved å legge til notater, kommentarer og bilder. Og du kan videresende oppgaver til annet personell om nødvendig. 

Lean Maintenance er en del av Effera Insight, som gir deg oversikt over alle operasjoner i din bedrift. Innebygde dashboards viser status og fremdrift, og gir deg mulighet til å dykke ned i detaljene for å identifisere ytterligere optimaliseringspotensialer.

Systemet er heldigitalisert og vil automatisk se til at alle aksjoner er dokumentert og koblet mot den aktuelle maskinen. Slik får man full kontroll på alle vedlikeholds relaterte data og kan hente opp en komplett historisk logg for hver enkelt enhet.

- Vi lanserer nå ett system som er enkelt og intuitivt å bruke for mannskap i felt. Et verktøy som forenkler vedlikehold av maskinparker er etterspurt i et marked preget av manuelle løsninger og regneark, sier Jensen.

Les mer og se video om Efferas Lean Maintenance

20. juni 2018