Systemutvikler som brenner for IoT - Bli med på et IoT eventyr i Kristiansand

Vil du være med på et IoT eventyr i Kristiansand? Brenner du for teknologi og SW-utvikling? Vil du rett og slett ha en kul jobb og være med å påvirke iht. moderne teknologi? Da kan dette være drømmejobben.

Vi er nå på jakt etter en Systemutvikler som skal jobbe innenfor vår digitale satsing, i Kristiansand Sentrum. En Systemutvikler som vil  jobbe for et selskap i sterk vekst og et ledende IoT selskap.

I denne stillingen vil du jobbe i et team med høy kompetanse som fokuserer på å utvikle digitale løsninger, fra design til integrasjon både med egne og andres systemer. Prosjekter helt fra oppstart til ferdigstilling.  Du vil jobbe i et selskap som er Microsoft gold partner og har tette bånd med ledende teknologibedrifter både i Norge og Sverige. Et selskap som ønsker å være best på systemutvikling, arkitektur og infrastruktur.

Enda bedre; alt dette kan du få være med på daglig:

  • Arkitektur og utvikling i forskjellige rammeverk både in-house og ute hos kunde
  • Arbeide på spennende in-house IoT prosjekter
  • Jobbe mye med grensesnittet IoT devices
  • Verdiskapende tjenester til applikasjoner innenfor bygg og anlegg 

Vil du se noe kult? Sjekk den korte filmen lengre nede i annonsen!

Hvem ser vi etter?

For oss i Effera så er det viktigste at du er interessert i teknologi og at du rett og slett vil være med på å skape et IoT eventyr her i Kristiansand. Du er samtidig en god utvikler med høy kompetanse innenfor faget og helst 2 år + erfaring fra systemutvikling. Ellers har du erfaring fra C# og .Net og kompetanse på en eller flere av Azure, Angular, SignalIR, WebAPI og Cordova. Vi ønsker også en person som kan være med å finne gode og kreative løsninger og som tørr å vise seg fram.

Hva gjør denne stillingen unik?

Her kan du jobbe med alt fra dingser til utvikling til kundeprosjekter. Du vil jobbe med framtidens teknologiløsninger og med framtidens teknologi. Ikke bare det; Vi ønsker at du skal være med å påvirke og vi ønsker at du, i sammen med dine kollegaer, skal lede an innen IoT med base fra Sørlandet. Ellers vil du få meget varierte oppgaver, du vil jobbe for et selskap med sterke eiere i ryggen, du vil jobbe innenfor det vi anser som Sørlandets sterkeste fagmiljø. Sist, men ikke minst, vi legger alltid til rette for at våre ansatte skal få den utviklingen de ønsker.

Så vi spør igjen: Vil du være med på noe kult, nytt og spennende?

Vi har mye mer info tilgjengelig og ber deg ta kontakt med vår rekrutteringspartner, Erik Falk Hansen i OG-S på efh@ogsnorway.com / 40 43 54 93. Ingen søknad kreves på dette stadiet, men send gjerne over CV til Erik.