Effera styrker salgsteamet

Økt fokus inn mot maskinentreprenører i Norden

I Effera elsker vi å pushe oss selv og sette store mål, og nå er vi i full gang med å nå vår ambisjon om å bli den markedsledende aktøren innenfor smarte maskinløsninger i Norge og Sverige. Efferas visjon er å lede verden inn i den digitale tidsalderen ved å utvikle smarte løsninger til tunnel- og anleggsbransjen. Vi anser oss selv som en av de mest spennende teknologibedriftene på Sørlandet, og posisjonerer oss for en betydelig vekst i årene som kommer. 

– De neste årene forsterker vi fokuset vårt inn mot maskinentreprenører i Norden med de digitale løsningene våre innenfor maskinførerverifikasjon, maskinvedlikehold, miljø og produksjon. Denne Bromazepam online satsningen krever imidlertid at vi må styrke salgsteamet vårt med en senior selger. Vi ser derfor etter en person har erfaring eller bakgrunn fra anleggsbransjen og som kan ta over hovedansvaret for salg av systemløsninger til nye og eksisterende kunder, sier salgssjef Arild Nesheim. 

Effera har høyt kvalifiserte ansatte, samtidig er vi overbevist om at det finnes noen der ute som kan komplementere oss og gjøre oss enda bedre som et lag. Gjennom de siste årene har vi utviklet vår egen IoT-plattform som er fundamentet i vår produktutvikling, og vi lanserer stadig nye produkter som gjør oss klare for ytterligere kommersiell satsning.

– I et stadig mer konkurransepreget marked, med økte krav fra myndighetene, er det tydelig at flere aktører innenfor anlegg- og entreprenørbransjen velger å benytte seg av digitale verktøy, for å enklere kunne sikre at alle krav og regler følges. Sammen med noen av våre største kunder, jobber vi i Effera med å digitalisere løsninger som vil kunne bidra til økt sikkerhet blant de ansatte, men også gjøre kundens arbeidshverdag mer effektiv. Dette vil føre til et økt konkurransefortrinn som vil komme våre kunder til gode,
uttaler adm. dir. Even Øgrey Brandsdal.

Les mer om stillingen her


17. februar 2021