Effera Insight er verktøyet som digitaliserer virksomheten din. Vi har skapt en åpen plattform, bygget på industristandarder, med høyt fokus på integrasjon og datautveksling. Effera Insight gir deg full oversikt, økt sikkerhet, høyere effektivitet – og dermed større konkurransekraft.

Sikkerhet ligger til grunn for alle operasjoner. Øke din effektivitet og konkurransekraft med en LEAN tilnærming med sikkerhet i høysetet.

 

Safety

Ved å hente informasjon fra sporingsbrikker eller smarttelefoner kan du se hvor mannskap og maskiner befinner seg til enhver tid. Uvurderlig informasjon, ikke minst i en nødsituasjon.

Communication

Sømløs kommunikasjon mellom alle enheter på alle mulige plattformer. Du trenger ikke investere i kostbar, dedikert infrastruktur, for Effera Insight tilbyr kommunikasjonsløsninger bygget på eksisterende og offentlig infrastruktur. Det gir en rask og kostnadseffektiv utrulling. Ved å samle all kommunikasjon i en felles plattform får du oversikt og kostnadskontroll – over hele organisasjonen.

Operations

Kontroll over alle feltoperasjoner. Gjør arbeidet direkte i felt, med all nødvendig informasjon tilgjengelig. Sikre effektiv driftsledelse og administrer feltaktiviteter med Lean-operasjoner. Sørg for umiddelbare tiltak hvor og når det er nødvendig, alt fullt dokumentert. Du drar også nytte av erfaringene fra tidligere operasjoner for en kontinuerlig forbedring av organisasjonen.

Automation

Automatisering øker produksjonseffektivitet og reduserer driftskostnader uten å gå på bekostning av sikkerhet. Effera Insight™ gir innsikt i og mulighet for å fjernadministrere operasjoner ved bruk av prediksjon og maskinlæring.

Ja, vi ønsker en enklere hverdag!

Ta kontakt i dag

Arild

Arild Nesheim

Leder Bygg og Gruve
an@effera.no
996 95 742
Kjetil

Kjetil Skrøvje

Seniorselger
ks@effera.no
957 28 223