Effera Digital

Digitale løsninger som skaper verdier

Gjennom etablerte prosesser og langsiktige relasjoner med kunder og samarbeidspartnere leverer vi løsninger som skaper verdier for våre kunder.

Som kunde vil du vil alltid oppleve oss som ærlige, løsningsorienterte, faglig dyktige og kreative.

Effera er sertifisert Microsoft Partner og EPiServer Solution Partner.

Digital Design

Vi designer løsninger som gir mening for menneskene de er til for, og har alltid et sterkt fokus på at produktene og tjenestene vi utvikler skal levere i henhold til dine forretningsmål. Med dette som utgangspunkt, hjelper vi deg med å prioritere dine digitale valg.

Nettsted. E-handel. Intranett.

En trygg netthandel, et smart og lettstelt nettsted, eller et intranet som organisasjonen din blomstrer med. Vi hjelper deg med å prioritere dine digitale valg, og leverer løsninger som engasjerer og begeistrer både deg og kundene dine.
Våre utviklere er eksperter på Episerver CMS, noe som gir deg en trygghet for løsningen din.

Sikkerhet

I den digitale hverdagen er sikkerhet en viktig del av enhver løsning. Vi som mennesker produserer og lagrer hver dag mer og mer data på nettet, dette øker utfordringene ved kommunikasjon og lagring. Effera har lang erfaring og bred kompetanse på sikkerhet, og leverer blant annet sikkerhetsanalyse basert på standardiserte prosedyrer.

En viktig oppgave relatert til sikkerhet, er å hele tiden være oppdatert på gjeldende lovverk og reguleringer for datasikkerhet og datalagring, et område hvor Effera kan levere både rådgivning og utviklingsstøtte.

Analyse

Digitaliseringen av Norge er i full gang. Hver dag samles store mengder data om hvordan kundene dine bruker ditt nettsted. Disse dataene har blitt en kilde til vekst og økt konkurransekraft i seg selv. Vi kan gi deg en unik innsikt og hjelp til å bruke dataene.

Strategi og rådgivning

Gjennom bruk av ny teknologi har kunden en unik mulighet til verdiskapning og økt effektivitet. Vår tverrfaglige kompetanse innenfor både strategi og teknologi kan gir deg som kunde de rette verktøyene for å digitalisere din virksomet. 

Effera-Oyvind.jpg

Øyvind Mjølund

Teknologisjef (CTO)

 
Vil du høre mer om Effera Digital?

Ta kontakt med Øyvind Mjølund for en uforpliktende prat.