Digitale løsninger som skaper verdier

Vi er eksperter på utvikling av digitale løsninger – fra design og digital markedsføring, til integrasjon med egne og andres systemer. Vi har den tverrfaglige kompetansen som tar prosjektet ditt fra idé til ferdigstilling og videre forvaltning.

Vi leverer ikke en nettside som er et rent utstillingsvindu for virksomheten din, men en interaktiv, smart kundeportal som er nyttig og verdiskapende for både kundene dine og deg. Vi integrerer kundesystemet og salgsverktøyene og muliggjør datainnsamling og dataprosessering i grensesnittet mot kunden. Målet er ikke å digitalisere for å digitalisere, men å hente ut den forretningsmessige gevinsten av digitaliseringen.

Effera Digital jobber for kjente merkenavn som Dyreparken, Elkem, NorgesEnergi, Sparebanken Sør, Securmark, Grønn kontakt og Trimtex.

Effera er sertifisert Microsoft Partner og EPiServer Solution Partner.

Systemutvikling

Effera preges av erfarne, høykompetente mennesker som evner til å finne gode, kreative løsninger på kunders utfordringer. I systemutviklingsprosjekter kan vi bekle alle roller, som for eksempel prosjektledelse, programmering, arkitektur og testing. Vi jobber kun med ledende leverandører som blant annet Microsoft og EPiServer, og flere av våre medarbeidere innehar sertifiseringer fra disse.

Web- og mobilutvikling

Trygg netthandel. Et smart og intuitivt nettsted. Eller et intranett som organisasjonen din blomstrer med. Vi hjelper deg med å ta de rette digitale valgene, og leverer løsninger som engasjerer og begeistrer både deg og kundene dine. Løsninger for web og mobil leveres på markedsledende plattformer som EPiServer og Umbraco CMS.

Design med brukeren i sentrum

Vi designer digitale løsninger som skaper verdi for brukerne, og som leverer i henhold til bedriftens forretningsmål. Vi hjelper deg nå markedet via digitale kanaler på en måte som skaper resultater.

Digital markedsføring

Det digitale annonsemarkedet byr på uendelige muligheter og sylskarp konkurranse. Vi øker muligheten for å lykkes gjennom analyse og strategi for digital markedsføring, oppsett og produksjon av materiell og tilpassing og optimalisering av kampanjer underveis. Alt for at du skal treffe målgruppen.

Våre markedsførere har Google AdWords Display Certification.

Strategi og rådgivning

Effera jobber etter en Lean-metodikk som er benyttet av alt fra lokale selskaper til store internasjonale foretak. De forretningsmessige perspektivene er alltid driver for implementeringer og målinger av endringer. Vi bistår kunder fra «business case» til oppsett av funksjonelle krav, IKT-arkitekturdesign, tekniske løsninger, prosesser og metoder.

Ta kontakt i dag

effera_fredrik_m.png

Fredrik Melby

Salgsdirektør, Effera Digital
Effera-Oyvind.jpg

Øyvind Mjølund

Teknologisjef (CTO)