Ny salgsansvarlig for maskinløsninger 

Vi ønsker velkommen til Øystein Melleby som 1. oktober startet som salgsansvarlig for maskinløsninger. 

Øystein kommer fra stillingen som Area Sales Manager for Hammerglass som tilbyr uknuselige ruter til anleggsmaskiner med fokus på maskinføreres sikkerhet, samt reduksjon av nedetid som følge av skader på ruter. Før perioden hos Hammerglass, var Øystein salgsansvarlig for Sør-Øst Norge for Manitou-maskiner.

-Han har mange års salgs erfaring inn mot anleggsbransjen og kjenner maskinleverandørene godt gjennom både salg av Manitou og siste årene hos Hammerglass. Øystein har fokus på SMB-markedet og er en del av Efferas strategi om å bli markedsledende på smarte maskinløsninger i Norden, sier salgssjef Arild Nesheim.

Øystein er bosatt i Skien, og hjemmekontoret vil naturlig nok være hans primære arbeidssted, ettersom han i all hovedsak vil være på farten på jakt etter nye kunder. 

-Det er utrolig bra å få inn Øystein som har masse kunnskap og et solid nettverk, og dette vil vi i Effera vil nyte godt av, og han har allerede kommet godt i gang med kundemøter. Vi er svært fornøyde med arbeidet han har gjort hittil og gleder oss til å se fantastiske resultater, sier Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Effera. 

– Jeg har nå vært i Effera i en drøy måned og har fått grundig opplæring i Effera sitt konsept. Jeg er svært imponert over den høye kompetansen i bedriften, sier Øystein Melleby. 
– Alle jobber mot et felles mål: at Effera-skal bli lendende på smarte maskinløsninger i Norden. Etter min tid i Hammerglass vil jeg i Effera jobbe mot de samme entreprenørene som jeg har gjort de siste 15 årene. Jeg gleder meg stort til å komme på veien igjen og treffe mine tidligere kunder. 

Så, se opp! Plutselig står jeg der! 


18. november 2021