Effera skal styrke kommersiell avdeling

Effera øker satsningen mot tunnel- og anleggsbransjen

«Vi er ute etter en backoffice medarbeider som skal bistå kommersiell avdeling i tilbudsarbeid og oppfølging. Hovedoppgaven blir å frigjøre tid for andre i organisasjonen til å opprettholde et allerede høyt aktivitetsnivå rettet mot både eksisterende og potensielle kunder. Vi ser frem til å styrke oss rent faglig, samtidig er det like viktig at personen har både glimt i øyet, godt humør og passer inn i miljøet vårt» sier Arild Nesheim, salgssjef i Effera.

I 2020 har vi befestet vår posisjon som ledende aktør innenfor sikkerhetsløsninger til tunnelbransjen med våre nisjeprodukter. I all hovedsak dreier det seg om elektroniske mannskapslister, sporing av personell og maskiner, brannalarmutstyr, 4G/WiFi-dekning, radioer (UHF/Push-to-Talk) og ventilasjonsstyring.

Framtiden vår er spesielt rettet mot smarte løsninger til anleggsbransjen i Norge og Sverige. Økende regulatoriske krav fra myndighetene har medført at bransjen har endret seg og stadig flere tar i bruk digitale verktøy. Våre kunder har vist både evne og vilje til å ta i bruk nye produkter for å delta i det grønne og digitale skiftet og er godt vant med å benytte seg av teknologiske hjelpemidler i arbeidshverdagen. Naturlig nok ønsker våre kunder å ta i bruk løsninger som ivaretar maskiner og utstyr, men aller mest er deres fokus på miljøet og sikkerheten til de ansatte. I disse dager samarbeider vi tett med entreprenører som på eget initiativ ønsker å ta en ledende posisjon innenfor digitalisering for å øke sin konkurranseevne, samtidig ved å være en ansvarlig og attraktiv arbeidsplass.

Vi bidrar til økt fokus på helse, miljø og sikkerhet sammen med vår solide kundeliste bestående av store merkenavn som Hæhre Entreprenører, AF Gruppen, Implenia, Veidekke, NCC, YIT m. fl. Vi nyter stor tillit i markedet, noe som medfører at Effera-familien stadig utvides, samtidig viser det at våre løsninger bidrar til å gjøre morgendagens arbeidshverdag bedre enn gårsdagens.

«I dag består Effera av 21 høyst kompetente mennesker som holder til midt i Kristiansand sentrum. Vår største avdeling er utviklingsavdelingen, som både utvikler og tester våre produkter, og som komplementerer øvrige avdelinger som innovasjon, prosjekt, salg, innkjøp, leveranse, support og økonomi. Vi vurderer fortløpende å forsterke oss som følge av vekst og økt aktivitetsnivå, og i disse dager trenger vi å styrke vår kommersielle avdeling. Det er alltid ekstra moro å ønske nye kolleger velkommen, det gjør hverdagen mer interessant og fargerik for oss alle» sier Even Øgrey Brandsdal, CEO i Effera.

Klikk HER for å lese mer om stillingen.


21. september 2020